|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 5:09 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: NLO -tema
a... ovoga... na temelju cega je donesena ta ocjena?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 24 ožu, 2010 5:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
To sam i ja htio pitati...
Baš je zanimljivo kako se u ovakvim temama stalno ponavljaju takve, i fraze poput "potvrđeno je", "Poznato je svima", kao i iznošenje teorija kao činjenica...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 ožu, 2010 5:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Baš je zanimljivo kako se u ovakvim temama stalno ponavljaju takve, i fraze poput "potvrđeno je", "Poznato je svima", kao i iznošenje teorija kao činjenica... e, upravo tako. od toga je gore jedino kad ti u dokazu teorema pise "jasno se vidi".  btw: http://xkcd.com/718/
|
| sri 24 ožu, 2010 5:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Baš je zanimljivo kako se u ovakvim temama stalno ponavljaju takve, i fraze poput "potvrđeno je", "Poznato je svima", kao i iznošenje teorija kao činjenica... e, upravo tako. od toga je gore jedino kad ti u dokazu teorema pise "jasno se vidi".  btw: http://xkcd.com/718/Also, this.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 24 ožu, 2010 9:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Baš je zanimljivo kako se u ovakvim temama stalno ponavljaju takve, i fraze poput "potvrđeno je", "Poznato je svima", kao i iznošenje teorija kao činjenica... e, upravo tako. od toga je gore jedino kad ti u dokazu teorema pise "jasno se vidi".  btw: http://xkcd.com/718/Also, this. OffTopic: Ipak je OVAJ najjači Što se NLO-a tiče, evo jednog Clarkeovog citata koji mi je skoro upropastio gušt gledanja X-Filesa (prije nego što je to učinila sama serija  ): Dosad sam se nagledao toliko NLO-a da mi ta tema smrtno dosađuje i ne bih prešao ulicu da bih vidio još jedan. Rekavši to, žurim dodati da se u svakom mojem slučaju NLO naposljetku pretvorio u identificirani leteći objekt.
|
| sri 24 ožu, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Klark je rekao istinu, ali u stvari najnormalniju stvar upakiranu u cool citat. Sličnu stvar sam i ja rekao u prvom postu teme 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 ožu, 2010 10:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Vi realisti mi idete bas na k..... gasite svaku raspravu .
| čet 25 ožu, 2010 1:22 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
ha? pa ja sam ti, ako nista drugo, upravo otvorio prostor za raspravu. stovise, pozivam sve da se raspisu o svojim izvorima...
|
| čet 25 ožu, 2010 1:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Yep, upravo takvo iznošenja koja sam gore pobrojao, bez ikakvih dokaza i sl., su te koje bacaju loše svjetlo na istraživanje NLOa...
Dođe da povjerujem u one XFiles teorije da se lažne i smješne neistine namjerno plasiraju kako bi se obezbrijedili potencijalni pravi slučajevi...
|
| čet 25 ožu, 2010 2:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Jel gledo tko dokumentarac veza Nacist i Nlo ,sad na Tv-u ?
| pon 19 tra, 2010 10:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Da. Senzacionalističko obrađivanje svima nam dobro znanih priča. I još k tome je nepotpuno i često jednostavno krivo, poput u primjeru usporedbe avrocara sa repulzorom.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 19 tra, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
4 od 1 je napisao/la: Jel gledo tko dokumentarac veza Nacist i Nlo ,sad na Tv-u ? Da gledao sam, a sad dal je sve to istina, nebih baš rekao
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 19 tra, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sve te teorije o nekakvim vladinim prikrivanjima koristenja NLO-a su mi cisti idiotluk. Jeste, Nacisti su imali NLO-e jos tridesetih, a gle cuda izgubili rat. Ili mozda nisu, danas imaju baze na Antarktiku i Mjesecu i drze nas za medjunozje. Onda su te NLO-e nastavili razvijat Ameri i to usavrsavaju i taje zadnjih 60 godina. Naravno, pritom izdvajaju milijarde za svemirski program baziran na raketnom pogonu cija je isplativost i ucinkovitost ekvivalent jedrenjaku iz 15 stoljeca za interkontinentalni prijevoz putnika. Cisti SF filmic za radikalnu alternativnu publiku, bez trunke konkretnih dokaza naravno.
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| uto 20 tra, 2010 12:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Smartybarty je napisao/la: Sve te teorije o nekakvim vladinim prikrivanjima koristenja NLO-a su mi cisti idiotluk. Jeste, Nacisti su imali NLO-e jos tridesetih, a gle cuda izgubili rat. Ili mozda nisu, danas imaju baze na Antarktiku i Mjesecu i drze nas za medjunozje. Onda su te NLO-e nastavili razvijat Ameri i to usavrsavaju i taje zadnjih 60 godina. Naravno, pritom izdvajaju milijarde za svemirski program baziran na raketnom pogonu cija je isplativost i ucinkovitost ekvivalent jedrenjaku iz 15 stoljeca za interkontinentalni prijevoz putnika. Cisti SF filmic za radikalnu alternativnu publiku, bez trunke konkretnih dokaza naravno. I kakve veze koliko je tko napredan u ratu vec sam objasnjoavo to posebici na primjeru SSSR protiv Nacisticke Njemacke , SSSR je dobio taj rat na silu vecu imali su gubitke 25 miljuna ljudi . U starom dobu (nesjecam se tocno koji narod ) imo je ogledala kojima je rimljanima palio brodove (i izgubili su ). Napoleon je ima plan za napada na Veliku Britaniju sa tri strane ,iz zraka (balonima ) ,kopanjem tunela (za pjesadiju ,konjicu i topnistvo ) i preko mora (brodovima ) i oped je izgubio rat . Nekad u ratu ne podijeduje napredna tehnogija vec lukavstvo i sila . Druga stvar koliko sam shvatio ti tanjuri i zvona rade na necemu sto se zove (antigravitacija -sta je to nema pojma ) ali vjerovatno nemogu to napravit u svemiru ,jel kontam da su napravili vjerovatno bi vec davno osvajali druge planete .
| uto 20 tra, 2010 1:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma kakve veze ima Napoleon sa ovim sta ti ja pricam, sve te planove je on imao, al kapaciteta za sprovest nije. Znas kako se kaze, jedno je teorija drugo je praksa. Sve da si i pobio moj prvi zakljucak, sta je sa drugim?
A opet... ako su Svabe bili tako napredni da su jos 1930-ih imali antigravitaciju kako je do danasnjeg dana jos nisu uspjele razvit druge bogate drzave (Rusija, Japan, Britanci, Kinezi). A ako je njima uz Amere vec poznata ta tehnologija iz kog razloga skrivaju tako napredan i ucinkovit sistem prijevoza?
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| uto 20 tra, 2010 7:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|