|
Sada je: sub 18 tra, 2026 9:12 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh... pa najvaznije ne znas... kaj te nije zanimalo kada ce se to desiti? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 03 lip, 2007 11:10 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
hehm... misliš, kad je mjesec u sedmoj kući, a Jupiter u ravnini s Marsom, i to? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 04 lip, 2007 1:38 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa kad te vec zanimalo nostradamusaovo stivo, covjek bi pomislio da zanima sto je i za kad je predvidio razna sranja... a ne njegov zanimljivi stil pisanja
napise covjek da ce se italija pomaknuti i tebe ne zanima kada? "kada" koji ces i ti moci razumjeti... a ne "kada" tipa "jupiter u ravnini s marsom" 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 04 lip, 2007 12:34 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
vjerojatno će biti neki ljetni mjesec  jer se čizme pomiču sa modnog repertoara ljeti  (volim se sprdati sa modom i time pa ne zamjerite)
čaki čitala sam to na početku srednje kad sam bila u fazi nalaženja sebe i odgovaranja na pitanje tko sam i što je moj cilj u životu i na ovoj planeti. onda sam stvarno svašta čitala. tko bi se svega toga sjećao. bilo je to prije 9 godina.
inače...prepoznaješ li stihove sa Jupiterom i Marsom koje sam napisala/prevela? 
|
| pon 04 lip, 2007 2:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: inače...prepoznaješ li stihove sa Jupiterom i Marsom koje sam napisala/prevela? 
eh sad, kad si naglasila da se radi o stihovima, prepoznajem 

|
| pon 04 lip, 2007 3:05 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Chaky je napisao/la: eh... pa najvaznije ne znas... kaj te nije zanimalo kada ce se to desiti? 
ej čaki evo link:
http://www.net.hr/znanost/page/2007/06/17/0045006.html
|
| sub 23 lip, 2007 9:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
jednom kad se Set vrati to ce ovak nekak izgledati

|
| pon 02 srp, 2007 2:29 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Oh, pratis PBF, ili?
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pon 02 srp, 2007 12:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
kralj svemira je napisao/la: Oh, pratis PBF, ili?  pozdrav
od jucer
nevjerojatno je dobar... sinoc/jutros sam pogledao sve 

|
| pon 02 srp, 2007 4:00 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Da, odlican je. Cak sam razmisljao naruciti koji print  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pon 02 srp, 2007 4:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
 Re: smak svijeta
zainteresiranim preporucam: Penn & Teller - Bullshit! epizoda 1-04 - End of the World malo o nostradamusu, malo o novim "predviđateljima" 

|
| sub 28 srp, 2007 10:34 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja sam katolik tako da ja vjerujem Bibliji.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 29 srp, 2007 5:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
daso je napisao/la: ja sam katolik tako da ja vjerujem Bibliji. sto bi znacilo... sto tocno u vezi smaka svijeta? ... mislim postoji hrpa interpretacija biblije i njenog prikaza kraja svijeta

|
| ned 29 srp, 2007 7:00 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Procitaj Apokalipsu ili Ivano Otkrivenje i tamo ces naci sve. Doduse Otkrivenje je puno simbolike , od projevne, pa na dalje, tako da ne treba je uzimati doslovno, bas kao ni cijelu Bibliju.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 29 srp, 2007 11:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Pa ni jednu knjigu na svijetu ne treba shvaćati doslovno. Ne samo Bibliju.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 29 srp, 2007 11:34 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|