|
Sada je: sub 18 tra, 2026 10:51 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Jedan od mocnijih smo Ameri , Englezi i naravno mi !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 svi, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...naravno da će biti ... ...no nebi ja to tako nazvao...
...djeluje previše "kršćanski"...
...već neka nepogoda poput asteroida, ili kometa... ili nečeg sasvim deseto...
...planeta se pretvoru u supernovu, sunce explodira...
...ili ljudi koji žive na Zemlji naprave ekološke katastrofe od kojih bi život bio gotovo nemoguć...
| sri 23 svi, 2007 2:04 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
sve u svemu. samo će nestati nas, ali Zemlja i žohari će ostati. i oni će započeti novu civilizaciju. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 23 svi, 2007 5:53 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nemoj te se zavaravati da Hrvatska neće jednom postati (zna se pod čijom vlašću, hehe) moćna sila svijeta.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 23 svi, 2007 11:23 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Chaky je napisao/la: zasto bi npr. kinezi stali na stranu muslimana u tom ratu protiv rimokatolika? (i dobro je primjetio TerNek... od kud su sad rimokatolici neki jako vazni faktor u svjetskoj politici?  ) koliko ja vidim.... svijet nije vise tako jednostavno podjeljen na 2 strane... imas amere, ruse, europljane, juznoamericke socijaliste, sunite, site, indiju, kinu, japance... ja medju svima njima vidim tek po nekoliko otvorenih saveznika
kina+rusija+indija+bliski istok
japan+tigrovi+australija
sad
zapadna europa
južna amerika
i ostali:istočna europa,afrika, i ostala sirotinja.
|
| sri 23 svi, 2007 11:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: kina+rusija+indija+bliski istok
sto oni imaju zajednicko? modesty blaise je napisao/la: japan+tigrovi+australija
australija ce prije uz SAD, a tigrovi ce tesko uz australiju jer australci su opaki prema njihovim imigrantima (a i australci su osjetljivi na sve azijate bas zbog imigracije) modesty blaise je napisao/la: i ostali:istočna europa,afrika, i ostala sirotinja.
je... bas ce se oni (mi) ujediniti 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 23 svi, 2007 11:48 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Citat: Chaky je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: kina+rusija+indija+bliski istok
sto oni imaju zajednicko? prirodna bogatstva (nafta, plin), rude, mnogoljudni su, visokoobrazovane ljude koji su slabo plaćeni, tajkune, velik teritorij, poljoprivredna prostranstva, pitku vodu, ostatke komunizma, staleže i kasteCitat: modesty blaise je napisao/la: japan+tigrovi+australija
australija ce prije uz SAD, a tigrovi ce tesko uz australiju jer australci su opaki prema njihovim imigrantima (a i australci su osjetljivi na sve azijate bas zbog imigracije) možda će uz SAD, možda shvati da je japan bliže i da ima više koristi od njega. imigrantsku politiku vrlo vjerojatno promjeni zbog nužde i jeftine radne snage.Citat: modesty blaise je napisao/la: i ostali:istočna europa,afrika, i ostala sirotinja. je... bas ce se oni (mi) ujediniti 
nećemo se ujediniti. izvisit ćemo. svatko će ostati sam za sebe i nitko nas neće htjeti. to će biti označena zona kao nepoželjni, necivilizirani, ratoborni koje treba pritisnuti. onima koji budu htjeli pridružiti se nekoj strani, obećavat će hrpu stvari i boljitak, a zapravo će iskorištavati njihova bogatstva i jeftinu radnu snagu, te položaj.
|
| sri 23 svi, 2007 11:57 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: prirodna bogatstva (nafta, plin), rude, mnogoljudni su, visokoobrazovane ljude koji su slabo plaćeni, tajkune, velik teritorij, poljoprivredna prostranstva, pitku vodu, ostatke komunizma, staleže i kaste
to sve imaju pojedine clanice tog saveza...
ili bliskoistocne zemlje imaju poljuprivredna prostranstva, ostatke komunizma
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 24 svi, 2007 12:19 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Samo da se još osnuje Ujedinjena Južnoamerička Unija ili tako već nekako. Azijska je nemoguća jer su u Aziji zemlje toliko različitre da ne bu to baš išlo. Afrička Unija i Europska Unija već postoje...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 24 svi, 2007 12:29 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
Chaky je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: prirodna bogatstva (nafta, plin), rude, mnogoljudni su, visokoobrazovane ljude koji su slabo plaćeni, tajkune, velik teritorij, poljoprivredna prostranstva, pitku vodu, ostatke komunizma, staleže i kaste
to sve imaju pojedine clanice tog saveza... ili bliskoistocne zemlje imaju poljuprivredna prostranstva, ostatke komunizma
i Irak i Iran i Saudijska Arabija i Jemen i Kuvajt i Ujedinjeni Arapski Emirati i Bahrein i sl?  pa to je pustinja! gdje je tu poljoprivreda? te su države prigrlile neke kapitalističke ideje i brzo se obogatile, a njihova kultura, tradicija i životne vrijednosti su i dalje iste, a želja za novcem i porazom SAD-a će nadvladati stare razmirice.
u toj kombinaciji koju sam napisala se zemlje nadopunjuju, a već se na gospodarskoj razini ujedinjuju i surađuju.
|
| čet 24 svi, 2007 12:33 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Upravo to - poraz SAD-a. To moge države sanjaju kad će doći i taj dan. Neću napisati svoje osobno mišljenje no ono se zna.
|
| čet 24 svi, 2007 12:42 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
ne znam ja!  nova sam 
|
| čet 24 svi, 2007 12:43 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Sigurno pretpostvaljaš. 
|
| čet 24 svi, 2007 12:45 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: i Irak i Iran i Saudijska Arabija i Jemen i Kuvajt i Ujedinjeni Arapski Emirati i Bahrein i sl?  pa to je pustinja! gdje je tu poljoprivreda?
pa to sam ja tebi postavio pitanje (istina... zaboravio sam upitnik  )
ti si spomenula da sve one zemlje (medju kojima si spomenula i bliski istok) imaju zajednicko to da imaju poljuprivredu...

|
| čet 24 svi, 2007 12:46 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
a, tako...
kina, rusija (mislim na prostor bivšeg SSSR-a), indija imaju i nadomjestit će bliski istok. to sam mislila ali nisam nadopunila jer sam pretpostavljala da će se pročitati kao da se podrazumjeva.
|
| čet 24 svi, 2007 12:53 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|