Sada je: sub 29 kol, 2026 7:51 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 231 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
 kako smo nastali 
Autor/ica Poruka
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Post Re: kako smo nastali
eraser je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Iz svega navedenog, bez uvrede dolazim do zaključka da se ne razumiješ u biologiju i genetiku. Evolucija se može dokazati na bilo kojem biću koje kratko živi jer se kod njih generacije izmjenjuju brže s tim i evolucija brže djeluje.

Evolucija jednog bića se ne može ponovit i ne može se ubrzati, to je nemoguće. I to su gluposti. Evolucija čovjeka je trajala miljarde godine, i to što ti govoriš van je svake pameti. Evolucijski put događa se samo jednom, isto kao što lopta s krova bačena uvijek padne na različito mjesto. Ili grom koji lupa na drugo mjesto.

[-X
Mogu ti to reći i ovako, po tvom i ti si samo teorija jer tvoji roditelji koliko se god trudili nebi mogli napravit novoga tebe. Stoga ne dokazivo je da ti postojiš i da su oni tvoji roditelji to je samo teorija. :LoooL: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Što se tiče katoličke crkve i evolucije ja govorim koje je njeno stajalište sad. Evolucija je sad u katoličkoj crkvi prihvaćena kao činjenica. Način na koji bog stvara život [-X

A kreacionizam dolazi iz amerike od tamošnjih vjerskih fanatika, kao i mnoge gluposti koje dolaze od tamo. [-X

Moram se umiješati ipak je ova tema moja
Pitanje : Da li si ti ikad i na bilo koji način ikad dokazala neku od teorija ili si samo slijedila naputke i klimala glavom da bi prošla ispit?
Da li si svjesna da recimo crvena boja crvena samo zato što su ti odmalena pričali " da je to crvena boja ".Tako je vjerovatno i sa teorijom evolucije,jer bi u svim ostalim slučajevima došlo do priličnog nereda u svim sferama počevši od znanosti,religije........
Život je grub ,čim prije spoznaš da možda i nije sve tako kako kažu uspiješ dokazati da u neko doba od prije 100 tinjak tisuća godina netko smućkoa GMO DNK

Crvena boja zapravo i nije crvena to je samo interpretacija našeg mozga na taj dio spektra vidljive svijetlosti.
Što se tiče evolucije, ona je dokazana u jako puno slučajeva koje sam već nabrojala u prijašnjim postovima.
Znam da bi bilo zanimljivije da smo stvoreni od strane izvanzemaljaca ili nešto slično. Ali što je loše u tome da smo se razvili mi sami na zemlji mislim zašto to nekima ne odgovara. :-k

sub 26 ruj, 2009 1:28 am
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
RAI'TARA je napisao/la:
Ali što je loše u tome da smo se razvili mi sami na zemlji mislim zašto to nekima ne odgovara. :-k

meni se sve cini da je nekima tesko pomiriti se sa cinjenicom da po svoj prilici predstavljaju evolucijski dead-end i da, na zalost ili na srecu, od njih nece biti vise potomaka. :lol:

jer, u biti, ako pogledas sa stajalista evolucije, to je jedna od najgadnijih stvari za pomiriti se s njom. jer podizanje potomstva je evolucijski imerativ, tako da se mozes ili pomiriti s tim da si propao kao jedinka ili mozes nijekati citav sustav.

u principu, ja se na tvom mjestu ne bi previse opterecivao takvima. :mrgreen:

ned 27 ruj, 2009 1:00 am
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Okej Ant, na kojim si ti drogama? Ja bi malo... :mrgreen:

ned 27 ruj, 2009 1:02 am
Profil Web stranica
the Red Viper

_Oz je napisao/la:

the truth shall set you free :mrgreen:

ned 27 ruj, 2009 1:03 am
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Ant je napisao/la:
_Oz je napisao/la:

the truth shall set you free :mrgreen:

Ali, ali... Chewbacca uopće ne živi na Endoru! 8-[

ned 27 ruj, 2009 1:11 am
Profil Web stranica
the Red Viper

ali nije ni furling isto sto i ewok! :zubo:

ned 27 ruj, 2009 1:17 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 231 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: