|
Sada je: sub 29 kol, 2026 7:51 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: kako smo nastali
eraser je napisao/la: Moram se umiješati ipak je ova tema moja Pitanje : Da li si ti ikad i na bilo koji način ikad dokazala neku od teorija ili si samo slijedila naputke i klimala glavom da bi prošla ispit? Da li si svjesna da recimo crvena boja crvena samo zato što su ti odmalena pričali " da je to crvena boja ".Tako je vjerovatno i sa teorijom evolucije,jer bi u svim ostalim slučajevima došlo do priličnog nereda u svim sferama počevši od znanosti,religije........ Život je grub ,čim prije spoznaš da možda i nije sve tako kako kažu uspiješ dokazati da u neko doba od prije 100 tinjak tisuća godina netko smućkoa GMO DNK Crvena boja zapravo i nije crvena to je samo interpretacija našeg mozga na taj dio spektra vidljive svijetlosti. Što se tiče evolucije, ona je dokazana u jako puno slučajeva koje sam već nabrojala u prijašnjim postovima. Znam da bi bilo zanimljivije da smo stvoreni od strane izvanzemaljaca ili nešto slično. Ali što je loše u tome da smo se razvili mi sami na zemlji mislim zašto to nekima ne odgovara.
|
| sub 26 ruj, 2009 1:28 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: Ali što je loše u tome da smo se razvili mi sami na zemlji mislim zašto to nekima ne odgovara. meni se sve cini da je nekima tesko pomiriti se sa cinjenicom da po svoj prilici predstavljaju evolucijski dead-end i da, na zalost ili na srecu, od njih nece biti vise potomaka. jer, u biti, ako pogledas sa stajalista evolucije, to je jedna od najgadnijih stvari za pomiriti se s njom. jer podizanje potomstva je evolucijski imerativ, tako da se mozes ili pomiriti s tim da si propao kao jedinka ili mozes nijekati citav sustav. u principu, ja se na tvom mjestu ne bi previse opterecivao takvima. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 ruj, 2009 1:00 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Okej Ant, na kojim si ti drogama? Ja bi malo... 
|
| ned 27 ruj, 2009 1:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: Okej Ant, na kojim si ti drogama? Ja bi malo...  the truth shall set you free 
|
| ned 27 ruj, 2009 1:03 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: _Oz je napisao/la: Okej Ant, na kojim si ti drogama? Ja bi malo...  the truth shall set you free  Ali, ali... Chewbacca uopće ne živi na Endoru! 
|
| ned 27 ruj, 2009 1:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
ali nije ni furling isto sto i ewok! 
|
| ned 27 ruj, 2009 1:17 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|