| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Medjuanketa - najgori muski ST lik
Dok ne odrzimo izvlacenje daljnih parova likova (sad ulazimo u onu klasicnu fazu ankete "1 na 1") evo vam mjesta za glasanje za najgoreg lika u ST-u. Najgori moze znaciti: najlosije odglumljen, najiritantniji, najbilosto. U konkurenciju su usli likovi sa 0 glasova do sada.
prvo muski likovi (stavio bih ja njih sve zajedno no nema mjesta)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 30 ruj, 2006 1:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Rom.
jer mi ferengiji idu na zivce
osim, naravno, Brunta i Krema 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 30 ruj, 2006 1:13 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Shinzon - tip bi vise pasao kao glavni negativac u nekakvog parodiji tipa Austin Powers, a ne u koliko-toliko "ozbiljnom" filmu 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 30 ruj, 2006 7:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ant je napisao/la: Rom. jer mi ferengiji idu na zivce osim, naravno, Brunta i Krema 
Zasto ti ferengiji idu na zivce??
Meni je to najbolja rasa u ST-u
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sub 30 ruj, 2006 9:56 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Shinzon definitivno. Kao glavni negativac u filmu je totalna banana, totalni iskompleksirani krebil.
@ Chaky - Ne kužim svrstavanje nekih likova u ovu anketu. Npr., Brunt kojeg dobro glumi multitalentirani Jeffrey Combs. Nije mi neki drag lik, ali kad god sam u epizodi DS-a čuo odvratni glas: "Brunt, FCA!", znao sam da će biti svega i svačega. Isto tako i Eddington. Nije omiljeni lik, ali je tip briljantne inteligencije, iako je malo preekstremno zastranio. Martok mi isto nije loš. Bez obzira što su slabo prošli u anketama, ipak daju određeni doprinos u svojim dijelovima.
Zaboravih spomenuti cpt. Pikea kao konkurenciju Shinzonu jer je lik totalna katastrofa po svim kriterijima: loše zamišljen, loše odglumljen, loša uloga, čak je iz kvazitrek kapetan Archer bolji od njega.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 30 ruj, 2006 11:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Archer da je bolji od nekoga? AAA, ne bi se složio. Archer je najgori, što se mene tiče. Ne znam zašto nije uvršen u ovu anketu, ja bi ga uvrstio.
Ali zapravo.... Archer uopće nije ST lik jer ENT nije Trek. Ha!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 30 ruj, 2006 11:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Dobro si skužio. A za koga si glasao?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 30 ruj, 2006 11:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zaboravio sam napisat. Za Shinzona jer mi nikako ne ulazi u sliku nekog Pretora. Po meni Pretor je časna, starija, ugledna osoba koja nije kreten kao taj Shinzon. Bespotrebno je uvršten u ST X.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 30 ruj, 2006 11:40 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Pa on je potamanio časne, starije i ugledne likove u Senatu i preuzeo vlast, samo što je kao lik katastrofa.
|
| sub 30 ruj, 2006 11:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
TerNek je napisao/la: Pa on je potamanio časne, starije i ugledne likove u Senatu i preuzeo vlast, samo što je kao lik katastrofa.
E, to mi se ne sviđa (boldano), a i glumac je jako loš.
|
| sub 30 ruj, 2006 11:53 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Dejvid Markus...nikad me se nije dojmio kao lik...
| ned 01 lis, 2006 12:51 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: @ Chaky - Ne kužim svrstavanje nekih likova u ovu anketu. Npr., Brunt kojeg dobro glumi multitalentirani Jeffrey Combs. Nije mi neki drag lik, ali kad god sam u epizodi DS-a čuo odvratni glas: "Brunt, FCA!", znao sam da će biti svega i svačega. Isto tako i Eddington. Nije omiljeni lik, ali je tip briljantne inteligencije, iako je malo preekstremno zastranio. Martok mi isto nije loš. Bez obzira što su slabo prošli u anketama, ipak daju određeni doprinos u svojim dijelovima.
jedini kriterij mi je bio da su dobili 0 glasova u svojim skupinama
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 01 lis, 2006 8:22 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Neki od njih nisu mogli doći do izražaja zbog teških skupina, ali neka, baš sam takvu nepredvidivost anketa priželjkivao kad sam predlagao ždrijeb kao način slaganja skupina.
|
| ned 01 lis, 2006 10:17 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
T'Grel je napisao/la: Archer da je bolji od nekoga? AAA, ne bi se složio. Archer je najgori, što se mene tiče. Ne znam zašto nije uvršen u ovu anketu, ja bi ga uvrstio.
Ali zapravo.... Archer uopće nije ST lik jer ENT nije Trek. Ha!
Pričaš gluposti, Archer da je najgori lik!?  Kao prvo on JE ST i ima puno gorih likova od njega.....
|
| ned 01 lis, 2006 10:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Najgori muski lik je Benjamin Sisko, al kad on nije u anketi, morat cu glasati za njegovog sina
|
| ned 01 lis, 2006 12:36 pm |
|
 |
|