| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Teddealand
Ted;DeA je napisao/la: Slazem se da ga T Grel treba pogledati jer ce tek onda shvatiti koliko je zapravo netrekkovsi i los  Ti govoriš o kanonu, a nisi ni gledala TOS. 
|
| pon 02 ožu, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: OVO ENTovci misle o Roddenberryju
MALA SLUSAJ ME DOBRO...TOS SAM GLEDALA PRIJE NO STO SI TI ZNALA STA JE TREK I VISE PUTA NEG STA SI TI GLEDALA STAR TREK STOGA BOLJE PAZI STA GOVORIS...JER AKO IKO ZNA O TOSu ISTA TO SAM JA...ODRASLA SAM NA NJEMU,OBOZAVAM GA I GLEDAH GA BEZBROJ PUTA...TOLKO O ISTINITOSTI TVOJIH TVRDNJI...bolje ga TI pogleda
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
Zadnja izmjena: Cvicek; uto 03 ožu, 2009 4:43 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
smanjio veličinu fonta
|
| pon 02 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ako iko je pogledo tos to je tda... i njoj o tome nemas sta prigovorit...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 02 ožu, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
smirite strasti 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 ožu, 2009 11:27 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ne pa govore protiv osobe za koju smatram da je stvarno i treki i trekerica... tak da...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 02 ožu, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
da meni nije jasno po cemu je rai'tara zakljucila da teddea nije gledala TOS kolko sam postova procitala u kojemu hvali TOS zivi za taj serijal 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 02 ožu, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ne ovo zascinatno ,ljudi ga tu pojedini dizu mal ne da neki osoboditele . A vidi pravo je pitanje dali je covijek to doista napiso jel vjerovo u to ,ili je kod vecina ljudi to napravila da zgrne pare ?
| pon 02 ožu, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hrčak je napisao/la: smirite strasti  Ovo je bilo usmjereno na nepotrebno povećana slova, jer sumnjam da RAI`TARA poznaje Teddeu stoga ne zna da je ona, kao što kažete stvarno trekkerica, stoga nema potrebe za takvim mjerama. Sve se može iskazati i bez toga.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 ožu, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zbog prepucavanja i neprimjerene rasprave lockam ovaj topic...
| pon 02 ožu, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Rai'tara vs Teddea
RAI'TARA je napisao/la: Alokin je napisao/la: A jel ti možda palo napamet da je taj događaj jednostavno izbrisan iz federacijske baze podataka jer zapovijedanje kadeta glavnim brodom Flote nije nešto čime se hvališ?? Nije izbrisano. To se spominje od samog Kirka.Novi film krši hrpu utvrđenih stvari, ovo su samo neke. Nisam još dala ni činjenice recimo o Uhuri, Spocku, Scotty-u itd..Oduzeta,pogledaj film prvo onda govori dal nesto krsi il ne kanon... Il ces sad tu prodavat toplu vodu zraku....jer nista sta ti kazes nije DOKAZANO, jedino u tvojem moz....pardon...glavi 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 04 ožu, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Star Trek XI
Ted;DeA je napisao/la: Alokin je napisao/la: A jel ti možda palo napamet da je taj događaj jednostavno izbrisan iz federacijske baze podataka jer zapovijedanje kadeta glavnim brodom Flote nije nešto čime se hvališ?? Vidis tog se nisam sjetila. Potpisujem  A ti mala rospijo, samo copy pastas svoje *argumente* stoga bolje sebe preispitaj... Ponavljam još jednom ne vrijeđaj ili ću početi ja, a bolje ti je da ne počnem. Koristi argumente i činjenice.
|
| sri 04 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Alokin je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: pa ja kontam da bi lik s tom pricom bario trebe  Nisam mislio da se on nije osobno hvalio (jer sigurno je), već Federacija... da federaciju sigurno nije Ali kontam da je lik bario zenske s to pricom ,a tko nebi na njegovom mjestu 
| sri 04 ožu, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
RAI'TARA je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Alokin je napisao/la: A jel ti možda palo napamet da je taj događaj jednostavno izbrisan iz federacijske baze podataka jer zapovijedanje kadeta glavnim brodom Flote nije nešto čime se hvališ?? Vidis tog se nisam sjetila. Potpisujem  A ti mala rospijo, samo copy pastas svoje *argumente* stoga bolje sebe preispitaj... Ponavljam još jednom ne vrijeđaj ili ću početi ja, a bolje ti je da ne počnem. Koristi argumente i činjenice.JEDAN JEDINI... i ti ga ne kuzis...jedan koji je vazan...\ NISI POGLEDALA FILM...stoga ZACEPII mala nemoj se ti meni prijetiti 
|
| sri 04 ožu, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
I onda meni kažu da nisam Trekkie, a samo zato što volim ENT. Ccc... 
| sri 04 ožu, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ted;DeA je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Vidis tog se nisam sjetila. Potpisujem  A ti mala rospijo, samo copy pastas svoje *argumente* stoga bolje sebe preispitaj... Ponavljam još jednom ne vrijeđaj ili ću početi ja, a bolje ti je da ne počnem. Koristi argumente i činjenice.JEDAN JEDINI... i ti ga ne kuzis...jedan koji je vazan...\ NISI POGLEDALA FILM...stoga ZACEPII mala nemoj se ti meni prijetiti  Upozoravam te zadnji put. Ne vrijeđaj.Pročitala sam informacije o filmu, kao i ono što su rekli oni koji su gledali probno nekoliko scena, a dovoljan je i trailer da se vidi dovoljno.Iz njega se također vidi grubo kršenje kanona. Ja sam dala činjenice.
|
| sri 04 ožu, 2009 11:37 pm |
|
 |
|