| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 ST labirint
baš sam neki dan čitala u 24 sata kako je neki frik napravio OGROMAN labirint u obliku ST likova,ono ogromna Picardova glava,Enterprise,Borg kocka....Zanimljivo je to da je labirint napravljen preko polja većih od 12 igrališta,možda je i najveći na svijetu...zaista fascinantno.
Zašto mi ne bi napravili nešto takvo 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 17 srp, 2006 1:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Hehe, nikome se neda!  A čemu kada je već netko to napravio, na nama je gledati sa strane i riješiti koji pojam! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 18 srp, 2006 8:57 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
pa ne napraviti isto labirint....to nije bit svega!
Treba napraviti nešto "veliko" a da time dovedemo ST u prvi plan.
Ima li itko ikakvu ideju??? 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 18 srp, 2006 4:54 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
napravi ti labirint u onom pjescaniku ispred udruge ... za pocetak 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 19 srp, 2006 2:23 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Baš FASCINANTNO tako ću definitivno dovesti ST u prvi plan
Ma daj Chaky,pa ja sam mislila da ti možeš smisliti i nešto bolje 
|
| čet 20 srp, 2006 3:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...smislimo neku novu startrek igru koja bi uključivala sve serijale... i lansirajmo je...
| sri 06 ruj, 2006 10:55 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...smislimo neku novu startrek igru koja bi uključivala sve serijale... i lansirajmo je...
Dobra ideja...ali mora biti nešto orginalno 
|
| sri 13 ruj, 2006 12:45 pm |
|
 |
|