| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Imam ja to snimljeno na mobu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 vel, 2007 10:44 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Idući će put biti u power pointu....Samo sam prije htijela vidijeti dali ćete me izgađati rajčicama
I da,uopče se ne čudim zašto na predavanju nisu bili Bobo,Shadow i TerNek 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 10 vel, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bobo te se boji, TerNek opravdano ne može doći zbog zdravstvenih problema, a Shadowa... tko će ga znat.
Ovo predavanje je probilo led i kao voditelj Povijesne sekcije sam prezadovoljan! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 10 vel, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Hvala...al me zanima kome predavanje nije bilo dobro i zašto,
tako da to popravim za drugi put 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 10 vel, 2007 1:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ma, šta kome ima bit loše predavanje! Kome je loše neka sam onda napravi, pa da vidimo tog majstora kako to njemu ide. Tako ja kažem svima tko mi prigovara.
Ti si na tom predavanju bila najbolja, najljepša, naj, naj! I nitko nema šta reći protiv! Neka je to jasno.
|
| sub 10 vel, 2007 1:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ted;DeA je napisao/la: Idući će put biti u power pointu....Samo sam prije htijela vidijeti dali ćete me izgađati rajčicama I da,uopče se ne čudim zašto na predavanju nisu bili Bobo,Shadow i TerNek 
Bobo je imao rezultate 2 ispita u petak , pa je to razlog njegovog nedolaska!!
...i Bobo se boji TedDee? ...
| pon 12 vel, 2007 1:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Ti si na tom predavanju bila najbolja, najljepša, naj, naj! I nitko nema šta reći protiv! Neka je to jasno.
...Get a room allready...
| pon 12 vel, 2007 2:31 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@t'grel Znaci prigovori i ispravke "netocnih navoda " su strogo zabranjeni !? da nebi bilo ko u saboru !??
Hmmm... zanimljivo , kak se zove vasa udruga !? "KarlMarks-ST "
Jos povijesnicari da "gulag" naprave za one nepocudne .. kak je krenulo.. !
@mr bobo ti se moras pazit , gledaj svako toliko iza sebe .. nikad se nezna , dobro da mos' dugo trcat ... !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 12 vel, 2007 2:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
buco je napisao/la: "KarlMarks-ST " @mr bobo ti se moras pazit , gledaj svako toliko iza sebe .. nikad se nezna , dobro da mos' dugo trcat ... !! 
...ma već sam ja imao bliske susrete s njom, tak da znam s čim se borim... pa nema straha...
| pon 12 vel, 2007 3:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
|
| pon 12 vel, 2007 4:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Citat: Ti si na tom predavanju bila najbolja, najljepša, naj, naj! I nitko nema šta reći protiv! Neka je to jasno.
Jos da je namazes uljem ko "strojar" T'pol !!
@t'grel izvinjavamm se ako povijesna sekcija nije s tim nisat imala !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 12 vel, 2007 4:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Kad će biti sljedeće TedDeinio predavanje??
| uto 13 vel, 2007 1:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Pa, čekaj. Tek je bilo prvo. Drugo pred. će biti tamo sredinom odn. krajem ožujka. Moje treće predavanje će bit 01.03.
|
| uto 13 vel, 2007 2:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ted;DeA je napisao/la: I da,uopče se ne čudim zašto na predavanju nisu bili Bobo,Shadow i TerNek 
Ja nisam bio jer moram uciti za ispite pa bas nemam slobodnog vremena
Kako vidite nisam bas ni cesto na forumu (zapravo na cijelom netu skoro da me i nema)
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 13 vel, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ted;DeA je napisao/la: I da,uopče se ne čudim zašto na predavanju nisu bili Bobo,Shadow i TerNek 
Da me osobno pitaš preko posta ili PM-a zašto me nema u Udruzi, objasnio bih ti. Na ovakve insinuacije se uopće ne obazirem.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 13 vel, 2007 3:12 pm |
|
 |
|