| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
ja jesam SITH Darth Vallo je napisao/la: Govoris kao pravi Sith.Ima nade za tebe jos.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 09 kol, 2006 11:43 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 09 tra, 2006 3:30 pm Postovi: 75 Lokacija: N.Zagreb
|
Znam.The dark side is strong in you.
_________________ Mess with the best,die like the rest
|
| sri 09 kol, 2006 7:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Darth Vallo je napisao/la: Znam.The dark side is strong in you.
Ej,pa ne moraju to baš svi znati 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 10 kol, 2006 3:29 pm |
|
 |
|
Ensign
|
|
| čet 10 kol, 2006 6:14 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Znaš kaj mi se ne sviđa,to što si i ti nešto previše na Warserskom forumu
A kad ćeš doći u udrugu??? 
|
| pet 11 kol, 2006 12:25 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Kako rekoh,Warsi su moja velika ljubav,a kad cu doci,nemam pojma.
|
| sub 12 kol, 2006 5:03 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Darth Vallo je napisao/la: Kako rekoh,Warsi su moja velika ljubav,a kad cu doci,nemam pojma.
Pa dobro.....na trekkerskom si forumu a ne znaš kad češ doći u udrugu...ne moraš biti dugo samo da ja vidim tko si ti 
|
| sri 16 kol, 2006 11:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ted;DeA je napisao/la: Nema obje ima samo JEDNA! I neka sam mutava ali držim se onog što sam rekla! Ja i ona smo totalno drugačije tako da ne možemo obje biti super,zabavne...... Uostalom CHAKY je rekao da je ona VEĆA TREKKERICA od mene-no ona to nikada neće biti..........NIKADA..... P.S.Ok,SUPAČ....JA SAM MUTAVA 
...joj... nebi ja s njima htio biti doma... ...a bogme ni susjed...
| uto 05 ruj, 2006 11:32 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ne igraj se....sa vragom..... 
|
| sri 13 ruj, 2006 12:49 pm |
|
 |
|