| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...porok: kolači-vočni...
wow... ajde da su cokoladni... mozda bi i proslo... ali ovako je to "porok light"
da se ponovno vratimo na temu:
ja sam da se to organizira za neki vikend poslije ljeta
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 04 lip, 2006 12:16 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
iju pa to je daleko
može u svakom slučaju al kaj bi reko max onda je to sad još prerano planirat 
_________________ njanjanja
|
| ned 04 lip, 2006 12:19 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
to je samo moj prijedlog
[Lil'Mee mod]
meni pase kako god se vi dogovorite
[/Lil'Mee mod]

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 04 lip, 2006 12:22 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 ...izlet poslije ljeta...
Ljudi pa cemu onda sluzi ljeto?
Ajmo vise puta, pa makar ne isli svi svaki puta. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 04 lip, 2006 10:12 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: no da se vratim na temu  definitivno bi mogli otici jednom gore u neki planinarski dom, kao sto smo vec prije 5-6 godina isli... tada je bilo jako dobro ispalo... [size=7]osim sto su se Nina i Cvicek posvadjali (a little taste of what was to come predsjednice... vi ste na redu da pokrenete mase te da organizirate to 
Ja sam za. Kad se ide?
Hocemo s biciklima u skladu sa zdravim zivotom koji mr.bobo promovira?
Je li smijem ovaj put uzeti grickalice i cugu bez da mi netko radi toga prigovara? 
|
| ned 04 lip, 2006 4:11 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Sad meni spoil-ate izlet. Morat cu se naljutit. 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| ned 04 lip, 2006 5:41 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ma kakvi biciklima, da se vozam od španskog do sljemena??
zar je itko normalan ikad prigovarao zbog grickalica i cuge?
ahaa..joj..slažu mi se kockice u glavi..  enivejz, mislim da sad možeš nosit, dapače - vrlo je poželjno 
_________________ njanjanja
|
| ned 04 lip, 2006 5:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma tebe na rame, pa uzbrdo... ccc sat i pol... 
(inaće mi je rekord 36, i pol minuta )
| pon 05 lip, 2006 2:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ne pijem ni kavu... o ostale "gluposti" s kofeinom...
Nisi jedini, ja sam se isto odrekao kave. Ne pijem ju vec mjesecima. Mozda se odreknem i gaziranog. Ostalog jos nisam, i nije tako vjerojatno da budem. Ne treba sve bas za uvijek otpisati, "samo" treba naci dobar balans. Citat: otrčao sam danas svoj prvi maraton... slijedeći će pričekat par godina... Citat: ...ni nebi rekao da sam health freak... samo izbjegavam neke stvari... 
Ja valjda tokom cijelog zivota nisam otrcao tih 42 kilometra maratona ... da, u odnosu na vecinu ostalih trekera iz kluba ti JESI health freak
Hmmmm..... opet 42 ... jos da je maraton 42 km i 470 metara fakat bih se zabrinuo 
|
| pon 05 lip, 2006 11:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mogao bi te unovačiti u fartlek sekciju...  ...a neznam zašto je baš 195 metara... ...trebali bi pitati našeg istražitelja... 
| sri 21 lip, 2006 8:58 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Zato jer je grčki vojnik Filipides točno toliko pretrčao od maratonskog polja do Atene noseći vijest o pobjedi nad Perzijancima, nakon čega je umro od silnog napora.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 28 lip, 2006 9:32 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Zato jer je grčki vojnik Filipides točno toliko pretrčao od maratonskog polja do Atene noseći vijest o pobjedi nad Perzijancima, nakon čega je umro od silnog napora.
ja bih rekao da mu je to bio najgori potez karijere. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 lip, 2006 1:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Najbolji ili najgori, i tak mu je bilo svejedno. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 28 lip, 2006 1:55 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Al je zato ušao u povijest...
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| sri 28 lip, 2006 11:46 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Dobro,jeste li nas kraju odlučili dali idemo na Sljeme?
I kad???
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 16 kol, 2006 11:27 am |
|
 |
|