|
Sada je: sri 24 lip, 2026 12:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Inkvizitor provocira, Cvicek (mozda) odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Inkvizitor provocira, Cvicek (mozda) odgovara
Cvicek je napisao/la: Naravno, mogu tebi i Antu poslati slike sto sam vas slikao, i onih par koje si ti slikao dok je fotic bio kod tebe... to nema bada...
legendarno... kao da citam post od nekog od sefova paramounta: "nemate pravo na to to i to... snimati u holu mozete al ne i u velikoj dvorani... svoje slike mozete dobiti ali druge su zabranjene ..." itd. Cvicek inc. 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 21 tra, 2008 6:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
Mr.bobo je napisao/la: ...koliko ja zapravo koštala ta ulaznica? ...i jel bio dobar smještaj ? Jel ti tak tesko otici na fedcon.de i kliknuti 2put misem...?! Ulaznice su kostale 84 eura za petak i subotu. Meni je smjestaj bio odlican... ali opet to sam samo ja... Meni je dovoljno da imam krevet i tekucu voda za otusirati se, drugo me opce ne dira... Jedino ne znam kak je bilo dvojcu koji je spavao na kaucima... Chaky je napisao/la: legendarno... kao da citam post od nekog od sefova paramounta: "nemate pravo na to to i to... snimati u holu mozete al ne i u velikoj dvorani... svoje slike mozete dobiti ali druge su zabranjene ..." itd. Zasto (OPET!) izvrces moje rijeci!!! (Sad bih ja trebao biti ponosan sto slavni Inkvizitor gnjavi i mene i Martinu Sirtis? )Tko je rekao da ti NE bih poslao slike... evo, ja SIGURNO necu zavrsiti report u iducih 2 sata... (previse ICQam zadnjih par sati  ) zaleti se do mene, to ti je par minuta biciklom, i dam ti sve slike i filmice... ponavljam: NEMA BADA... ostalo se odnosilo na MaXov komentar... A ako zelis u svoj report stavljati solo mene i klingonce koje sam upoznao dok ste vi bili na predavanju, ili mene i 7of9, ili fotku pepeljare koja me se dojmila kao pusaca (a od nas 5 jedino ja pusim) to mi je vec wijrd... ali opet... stavi sliku pepeljare i napisi "cviceku je bilo dosadno dok smo mi spavali pa se igrao s foticem"  Jedino su mi bezveze ideje da svi postamo reportove u isto vrijeme i sl... pisem report iz svog gusta, a ne da se natjecem s nekim i imam deadline do kada ga trebam poslati... I sad ja jos jednom trosim vrijeme dok mi se full da tipkati, na potencijalni pocetak topica u stilu "Chaky provocira, Cvicek odgovara" umjesto da samo napisem "Chaky ne ke**aj!" ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 21 tra, 2008 6:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Inkvizitor provocira, Cvicek (mozda) odgovara
Evo ti nove teme umjesto da brisem te oftopic provokacije... Inace radilo se o mom komentiranju toga da se svi svima posalju sve slike na mail reportove Fedcona (ne mislim slati svih 300+ (600 megi) slika na mailove od vise ljudi... trajalo bi satima... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ) Cvicek je napisao/la: maX je napisao/la: ...ali bilo bi dobro da svatko onda ima dostupne sve slike tak da ih moze prikazat kak zeli.... A tko je tebi zabranio da i ti furas fotic sa sobom?!  (fotici su jeftini, a i daju se posuditi od frendova) Naravno, mogu tebi i Antu poslati slike sto sam vas slikao, i onih par koje si ti slikao dok je fotic bio kod tebe... to nema bada... i Chaky nek stavi svoj "Inkvizitor vs Martina" filmic na youtube ako zeli, pa ga dodau report...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 21 tra, 2008 11:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nema tu provokacije... samo zapazanje...  i gustanje u vasem nadmetanju tko ce napisati bolji report 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 21 tra, 2008 11:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zapazanje ti je krivo.
Nisam siguran jel mislis na slanje slika ili na opcenito donosenje u Udrugu jer u udrugu cu donjeti sve slike (osim neuspjelih koje cu pobrisati, a takvih je bilo mnogo, pogotovo u zamracenoj dvorani) a ako mislis da slanje za report - ne mislim slati sve slike mailom svoj cetvorici jer bi predugo trajalo.... Slike imam doma, i tko god zeli moze doci da ih pokupi....
Tak da ne kuzim o kakvom se zapazanju radi.
Ono sto ce se MOZDA desiti je da nitko drugi ni nece napisati report, a ja cu na kraju staviti samo one slike na kojima sam ja, i one koje sam ja slikao, a ne npr. Max dok je fotic bio neko vrijeme kod njega.... ali na kraju krajeva... no big deal sto se mene tice...
|
| pon 21 tra, 2008 11:26 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
kaj je ovo? buc..ovaj...cvičekovo i chakyjevo trkeljanje s vma ank...ovaj, fedcon teme? 
_________________ njanjanja
|
| pon 21 tra, 2008 11:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lil'Mee je napisao/la: kaj je ovo? buc..ovaj...cvičekovo i chakyjevo trkeljanje s vma ank...ovaj, fedcon teme?  Prebacio sam to ovdje, da Chaky ne gnjavi s time sve na topicu, nego samo mene 
|
| pon 21 tra, 2008 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Chaky se u zadnje vrijeme od kad je postao obicni user jako isinkvizitario... 
| pon 21 tra, 2008 11:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Shadowmaster je napisao/la: Chaky se u zadnje vrijeme od kad je postao obicni user jako isinkvizitario...  je... sad vise nemam obavezu biti neutralan  cvicek... a zasto nebi stavio slike koje je max slikao?... ak nije natjecanje (tko ce napraviti bolji report sa svojim slikama i svojim dojmovima) u pitanju zasto onda ne staviti i te slike? Zasto tako eksplicitno inzistiranje na tome da neces staviti maxove slike?  ne znam... meni je to smjesno... nije to lose, nemoj me krivo shvatiti  ... samo zabavno 

|
| pon 21 tra, 2008 11:54 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
meni logika govori da je to zato što MAXOVE slike ne smatra dijelom SVOG doživljaja kona 
_________________ njanjanja
|
| uto 22 tra, 2008 12:03 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky@ - djelom zato jer ako se MaX zeli natjecati ili bar samo napraviti odlican report - zasto ne? A i tlaka mi je aploadat 100 slika na foto-buket i ubacivati u post  Takodjer i to sto je rekla Lilma, neke slike jednostavno nisu moj dozivljaj (kao sto MaXu ne bi bila pepeljara), ali neke 'neutralne' BIH stavio - koje sam jednostavno zaboravio uslikati ili nisam uspio uloviti dobar kadar... recimo par slika kvalitetnih maketa Enterprisea, "ono veliko mehanicko cetveronozno iz StarWarsa2" i sl. Jos uvijek se mozete zaletjeti do mene i uzeti slike i postati report prije mene ili prije cetvrtka... Eto, i jos mi nije jasno kak me Chaky shvatio da ne zelim dati slike.... pa meni je drago da ljudi vide slike koje sam uslikao, i ako kazu za poneku da je fora  Chaky je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Chaky se u zadnje vrijeme od kad je postao obicni user jako isinkvizitario...  je... sad vise nemam obavezu biti neutralan Znam kaj hoces reci (iako se ti ni prije nisi bas kontrolirao... mogu navesti topice)....... Ja sam recimo u tvom topicu "komentari stvari" Bobi napisao megapost kao odgovor, isto neke usporedbe kao ti za tjelesni... i u zadnji cas sam mu poslao na PM, a ne u topic... nije fora cak i kad se moras samo malo suzdrzavati...
|
| uto 22 tra, 2008 11:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Cvicek je napisao/la: Zapazanje ti je krivo. cuj, moje zapazanje je isto kao i chakyevo jerbo tak zvuci to kaj si napiso a vjerojatno je krivo isto ko sto ne kuzim kak je tvoje zapazanje ispalo da sam ja mislio na neko natjecanje?????????? meni se cini istodobno slanje reportova fora jer tak znamo da jedan report nece utjecati na drugi i nece biti svako malo recenica tipa "kao sto je Ant spomenuo" ili "sto je cvicek vec reko" nikakvo natjecanje covjece ...niti planiram pisati nes dugacko slike sam mislio da dobijemo svi u klubu i da ih lijepo mozemo doma pogledati, prisjetiti se svega tako da dobijemo inspiraciju... a onda kad svi imamo nekaj... da posaljemo, nisam mislio da treba neki deadline tak da -eto: zapazanje ti je krivo no ocito zato jer nisam napisao dobro post ...meni se bez slika nekak ne da pisati post -------------------------  Smisao za humor uvijek vene u prisutnosti grandioznih zabluda, isto kao što su pravda i istina prve žrtve rodoljubnog zanosa.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 22 tra, 2008 12:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
maX je napisao/la: cuj, moje zapazanje je isto kao i chakyevo jerbo tak zvuci to kaj si napiso a vjerojatno je krivo isto ko sto ne kuzim kak je tvoje zapazanje ispalo da sam ja mislio na neko natjecanje?????????? nikakvo natjecanje covjece ...niti planiram pisati nes dugacko My bad... takav sam dojam stekao jer si se nadovezao na moju i Antovu zezanciju da tko ce od nas napraviti bolji report maX je napisao/la: meni se cini istodobno slanje reportova fora jer tak znamo da jedan report nece utjecati na drugi i nece biti svako malo recenica tipa "kao sto je Ant spomenuo" ili "sto je cvicek vec reko" Kuzim.... ali ponavljam da mi to "kao sto je *** spomenuo..." nije neki bad raditi... smisao foruma je razmjena misljenja maX je napisao/la: slike sam mislio da dobijemo svi u klubu i da ih lijepo mozemo doma pogledati, prisjetiti se svega tako da dobijemo inspiraciju... a onda kad svi imamo nekaj... da posaljemo, nisam mislio da treba neki deadline Slike ce biti u Udruzi i svatko ce moci presnimiti,... pobrisat cu hrpu neuspjelih iz dvorane... recimo od 20ak slika Londa i Sheridana uspjelo ih je (donekle) samo nekoliko... uvijek uslikam vise tako da mogu ostaviti najbolje... Meni se jedino ne da cekati cetvrtak da saljem report, zelim ga napisati sto prije dok su sjecanja jos svijeza... maX je napisao/la: tak da -eto: zapazanje ti je krivo no ocito zato jer nisam napisao dobro post Nema problema sto se mene tice  .... ni ja ni ti ni Chaky nismo nadljudi da uvijek sve 100% skuzimo 
|
| uto 22 tra, 2008 1:12 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|