|
Sada je: sri 30 ruj, 2026 5:27 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Nagradna igra
U prvom postu teme piše: Ant je napisao/la: dakle, kao sto mozda vec znate, ova anketa biti ce popracena i nagradnom igrom. u njoj mogu sudjelovati svi koji glasaju u anketi i napisu barem jedan post u bilo kojem od topica za glasovanje
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 21 kol, 2007 8:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Naga Sadow je napisao/la: nego, ja nisam valjda to odmah skužio, jel to nagradna samo za članove uss-a ili? jerbo sam i ja glasovao u nadi da ću dobit  samo ti glasaj, mozes dobit jedino moras i post napisati (barem jedan) u topicima za glasanje (kao sto je i TerNek ljepo gore quoteao) to mi je tako da znam tko je glasao jer iz samih reultata to nevidim 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 kol, 2007 9:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@naga sadow samo se ti nadaj .... Tesko da ces dobit dok san ja tu.... Mislin znas kak ti to vec ide...ne..!? Pozdrav Hladionice 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 22 kol, 2007 12:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, buco, nemoj glasace rastjeravati. mogao bi ja lako zaboraviti na onaj nas mali dogovor Pozdrav Prevrtljivske 3 ne, ne 4 ma moze ipak 3
|
| sri 22 kol, 2007 5:05 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Moj stari friend s pay-tv je sicilijanac.. moran ga pitat sto oni poduzimaju kad su "prevrtljivci" u pitanju.... ..da znam sto mi cinit ..e. ..! Pozdrav Al Caponea 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 23 kol, 2007 1:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
dakle, na kraju torture koju neki nazivaju i velikom/malom anketom (  ) nominiranima neka se osjecaju sljedeci ljudi/izvanzemaljci/nekoporijalna bica: TerNek, buco, nightshoot, Chaky, MacGyver, Gul Remal, nermin_st, Mr(s).bobo, endless, Naga Sadow, daso, Bosonoga STonoga, Krešo, T'Grel, cvicek, kralj svemira, Kunić, General Chang, Lucrezia BORGia, Tom'caT, Ted;DeA, Primarni dodatak, Pax, Capri, -fallen-one-, damirbbb dakle, kandidata za nagradu ima 26 ( !!  !! ) izvalcenje se ima odrzati dana Gospodnjega 14. listopada godine ranije spomenutog Gospodina 2007. u the Podrumu. (to se valjda zna gdje je!  ) (evo, buco, doslo je i tvoje vrijeme!  )
|
| ned 14 lis, 2007 7:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
i da!
nagradno izvlacenje je izvrseno!pri određivanju pobjednika koristen je najmoderniji sustav generiranja nasumicnih rezultata poznat pod kodnim imenom "papirici_i_vrecica_pojedenog_cipsa_sa_šunkom" pomocu kojeg je određen nas sretni dobitnik (jer, svi znamo, nesretnih pobjednika nema) dakle, da ne duljim dalje ulazeci u kompleksne algoritne pomocu kojih je generator izbacio ime sretnog dobitnika (a koji niposto nema nikakve veze sa "protresi vrecicu i izvuci papiric" principom!) preci cu na stvar i obznaniti ime gorespomenutog sretnog dobitnika! ili mozda jos necu. da jos spomenem kako se u udruzi veceras skupila cijela masa ljudi, nije se imalo gdje za sjesti, i svi su oni svjedocili izvlacenju i uvjerili se u podpunu ispravnost istoga. i ni slucajno nas nije na sastanku bilo samo pet! a sada, napokon, i ime sretnog dobitnika (u daljnjem textu SD! a to je... ta-na-na-naaa! ta-na-na-naaa!!! ta-na-na-naaaaaaaaa!!!!!! ( pa tako jos dva puta ) ((mora biti napeti ugođaj!)) dakle, SD je: (pazi, ovo kao da se i rimuje: esdE i jE!) (kuzis, ono, zadnja slova su ista!) (no dobro, to sad nikoga ne zanima) (a ovaj post je stvarno vec postao predugacak) (i ovaj put sam stvarno prevrsio svaku mjeru) (i tko ovo jos uopce cita?!) (ah, da, SD!) dakle, jedan, jedini, neponovljivi, SD je: Guuuuuuullllll... ... ... Dukat!!! maaa ne! samo se zezam! SD je Gul Remal!!! (sad sljedi gromoglasni aplauz svih prisutnih) cestitke pobjedniku! (molim da se primjeti da, ijako je doticni i goreimenovani SD aka Gul Remal bio jedan od 5 ljudi prisutnih na sastanku to nikako neznaci da je on na bilo koji nacin utjecao na izbor sebe kao SDa, ili da je sam sebe proglasio SDom, ili da je otvorio pobjednicki papiric na kojem se upravo njega proglasava SDom. hm... da. ) i sada, za kraj, poruka buci: (nekako mi se cini prikladno zavrsiti ovaj post s necim takvim) samo bih te hti opodsjetiti na ono dobro, staro rule of acquisition broj 17: A contract is a contract is a contract... but only between Ferengi. (a jedan od nas dvojice definitivno nije ferengi  ) sad mi preostaje samo pozvati vas sve da zajedno samnom cestitate SDu i da vam svima zavalim na mnogobrojnim glasovima koje ste tokom ove i predugacke ankete dali, i na komentarima koje ste ostavili, pa cak i na mnogobrojnim provokacijama i zanovjetanjima pojedinih glasaca. hvala svima, najbolji ste, laku noc! zauvijek vas, ponizni anketator.
|
| pon 15 lis, 2007 12:30 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Čestitke Njegovoj Debeloj Eminenciji, nagrada je u dobrim rukama. A sada, Ant, na novu anketu, oćem i ja knjigu. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 15 lis, 2007 1:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam posvjedočio izvlačenju makar se delegacija koja je trebala doci nije udostojila javiti da nece doci i iskreno mi je drago sto je to netko osvojio tko je prisustvovao izvlacenju. Drugo mjesto je osvojila L Borgija no druge nagrade nije bilo, a treca tj nagrada koju definitivno nitko nije mogao osvojiti bio je Cvicek... 
| pon 15 lis, 2007 1:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ulazen prosvijed i zelin algoritam na uvid , jer racunalo nemoze generirat nis slucajno ..to nepostoji .."computerski pisemi" puk to zna ..!! Zato molin lipo algoritan [ izvorni kod + linkani fileovi ak ih koristi ] na uvid ..javnosti.! Cestitke v.d pobjedniku @gulremalu !.. Pozdrav Mucke 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 lis, 2007 1:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr(s).bobo, ...ljutiš me??
| pon 15 lis, 2007 3:59 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ant je napisao/la: samo bih te hti opodsjetiti na ono dobro, staro rule of acquisition broj 17: A contract is a contract is a contract... but only between Ferengi. (a jedan od nas dvojice definitivno nije ferengi A da ja tebe podsjetim na nesto : Znas kad ke je u epizodi "in the inner monlight" [ tak nekak] Sisko nudio "mito" Quarku da ne tuzi tamo nekog ca in je triba za "mucke" ..!? sjecas se sto mu je Quark odgovorija !? Ak ne da te podsijetin , otprilike..: .".... znao san ja da negdje duboko u vama [ misli na Sisika] lezi ferengi .." Ovaj samo ca ni pa "mrtav"...tako da nemora znacit nis 17 pravilo stjecanja ..tko zna u kome sve od nas cuci mali ferengi .... Pozdrav FTUova 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 lis, 2007 7:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mr.bobo je napisao/la: Ant je napisao/la: Mr(s).bobo, ...ljutiš me?? ljutis se? 
|
| pon 15 lis, 2007 7:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Ant je napisao/la: Mr(s).bobo, ...ljutiš me?? ljutis se?  ...ne, prvo mi je palo nešto drugo na pamet... ...jedna odlična serija... Mr.&Mrs Smith... koja je urnebesno komedična...
| uto 16 lis, 2007 2:36 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|