Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
Chaky je napisao/la:
macgyver... pa cuvaj svoj glas za kraj... bas zbog ovih situacija tako sam ja radio
To sam radio prije kad je bilo vise epizoda koje su mi bile dobre, al sad kad su samo dvije, glupo mi je glasat za losiju epizodu (ili ne glasat i pustit losiju da prodje dalje)
mene samo zanimda dali je ta tehnologija sa voy iskoristena nakon povratka voy na zemlju. bilo bi steta da nisu.. no ipak u u Nemesis-u se prikazuje Katy a od te tehnologije nista.
dali je Starfleet tako glupa org. da nisu iskoristili tu tehnologiju?
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
Ancient Evil je napisao/la:
mene samo zanimda dali je ta tehnologija sa voy iskoristena nakon povratka voy na zemlju. bilo bi steta da nisu.. no ipak u u Nemesis-u se prikazuje Katy a od te tehnologije nista.
dali je Starfleet tako glupa org. da nisu iskoristili tu tehnologiju?
ma Scimitara je kod zemlje cekao nabrijani voyager... da je stigao do zemlje voyager bi ga pogodio sa 1-2 ona super torpeda i to bi bilo to
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.