Re: 5x21 - The Perfect Mate
10
Jedna od najboljih TNG epizoda.
Mislim da smo jednom i u Udruzi prikazivali tu epizodu. MaX je (uz neizostavnog Darmoka), cesto spominjao bas tu epizodu kao primjer odricanja svega sto zelis za opcu korist.
Metamorfica se zbilja odlicno prilagodjavala muzjacima - prvo je zgrabila Rikera, pa onda u sekundi skuzila šankovsku spiku kad joj je Data predlozio da popije nesto, cak je i sexy zarezala na Worfa
I na kraju je barem emocionalno zbarila i Picarda pricajuci s njim o filozofskim temama (ocito njega bas to pali

)
Tuzno je bilo na kraju saznati da se povezala s Picardom, a opet ce cijeli zivot provesti s muskarcem kojeg ne voli i kojeg nije previse briga za nju.
Onaj Picardov pogled dok se na kraju ljubila s Alrikom.... grozno ... prakticki se moglo cuti nijemi krik koji dolazi iz Picarda
nenadg je napisao/la:
Hocu i ja takvu perfect mate.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
I tata bi, sine
nenadg je napisao/la:
Edit , ko zna kakva bi morala biti zbog mene.

Dobro pitanje
Mr.bobo je napisao/la:
Picard je dobra pitanja postavio Kamali , da se zapita o sebi… te je malo zatekao nespremnu na takve odgovore…
Ma to se ona samo tako pravila, jer je znala da Picarda takvi razgovori pale

Mr.bobo je napisao/la:
…zanima me kako su napravljeni rasporedi za korištenje holodecka…
…ima ih 4 na brodu (ako se ne varam)…
Ne znam kako se 1000 ljudi na brodu uspije dogovoriti oko koristenja holodecka ... u real lifeu bi ispred holodecka bio red duzi nego za najbolju voznju u lunaparku

Ali ono sto me je nasmijalo je kad je Riker nakon bliskosti s Kamalom rekao "Riker to bridge. If you need me, I'll be in holodeck four."