| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 5x20 - Cost of Living
"Cost of Living" (Cijena življenja)Sezona: 5 Epizoda: 20 Datum premijere: 20.04.1992. Prikazano na HRT-u: 26.06.2008. Scenarist Peter Allan Fields Redatelj: Winrich Kolbe Gostujući Glumci: * Majel Barrett as Lwaxana Troi * Brian Bonsall as Alexander Rozhenko * Tony Jay as Campio * Carel Struycken as Mr. Homn * David Oliver as Young Man * Albie Selznick as The Juggler * Patrick Cronin as Erko Stardate: 45733.6 (2368) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST Centra) Nakon uništavanja opasnog asteroida u Pelorijskom polju, Enterprise kreće prema sustavu Moselina, a posada ne zna da se čudan oblak čestica prihvatio za trup. Na putu, Lwaxana Troi, Deannina majka, se teleportira na brod sa neobičnonm vijesti - namjerava se na Enterpriseu udati za jednog čovjeka kojeg još nije upoznala. Deanni se to ne sviđa, no Lwaxana odbacuje kćerine "majčinske" brige. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Cost of Living
| sub 28 lip, 2008 5:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x20 - Cost of Living
7 Worf u blatnoj kupci 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 28 lip, 2008 6:45 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
zabavna epizoda,8,worfova mrgudna faca,lwaxanna opet luda ko i uvijek 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 28 lip, 2008 11:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Brod unuštava asteroide koji prijete jednom planetu, te nehotice pokupe nekakva zrnca… …zanimljivo… Lwaxanna je došla na brod… kad je ona tamo, to je uvijek zanimljivo…
Worf ima probleme s Alexanderom …
…najsmješnije mi je bilo kako je Worf odalamio balon koji he bio u holodecku…
…bića proždiru nitrij po brodu uzrokujući kvarove… Data spašava brod…  Zadnja scena je isto komedična … Lwaxanna , alexander, Deana i Worf u blatnoj kupki… LOL
…ok epizoda… no ne mogu joj dati više od 6…
| sub 28 lip, 2008 11:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ocjena 4. bilo je nekih fora scena sa worfom, ali u globalu mi Lwaxana ide na zivce. a narocito losa je bila ona druga prica o onim zrncima koja su okolo jela uređaje. mislim fakat, kao da se netko pret minuta prije pocetka snimanja sjetio da im je epka prekratka pa je onda ubacio zle nametnike u obliku jeska koji jedu brod. i na kraju smo od toga dobili par scena koje nemaju nista osim technobabblea. fora je bi oi pocetak epizode, dosta "izravno" pocinje. e, da, i legendaran je kraj, kad ono Worfu glava viri iz blata! ma evo zbog toga ocjena vise, neka bude pet!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 29 lip, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Danas glasujem za 9 . Epizoda je jako dobra, a Luxana je iako zivcira cak i podigla ocjenu. Pa molim ko se nebi bunio, pisani ugovori za odgoj djeteta. Pa nije mali vulkanac. Mora i zivit malo. Jest da je na brodu , pa nesmije bas bilo kuda bez nadzora, npr nemoj otvarati neka vrata ak neznas kud vode. Ak je Wesli ziv odrastao na brodu, onda moze i mali Aleksander. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 29 lip, 2008 10:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
4, dosta losa epizoda...
Lwaxana mi ide na zivce (u DS9 je bila puno bolja)... Ono mjesto koje bi kao trebalo biti zabavno mi je malo creepy, nije mi jasno sta je njima smjesno u tome
Ona ideja s ugovorom mi je bila idiotska, ali je i glupo od Lwaxane sta se u sve mijesa (iako je tu bila u pravu)
I jel jos nekom g. Homm izgleda ko neki psihopat koji ce poludit i poubijati sve?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 29 lip, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
MacGyver je napisao/la:
I jel jos nekom g. Homm izgleda ko neki psihopat koji ce poludit i poubijati sve?
Ne, izgleda i ponaša se zapravo vrlo cool... ...a njajbolji mi je bio kad se napio...
| pet 04 srp, 2008 1:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
5 Nista posebno. Bilo je zabavno vidjeti kako stara Troi kvari nastojanja mlade Troi i Worfa (mr Woof  ) ali na kraju i nije ispala skroz losa... dala je klincu uvid i u drugu stranu price. I malo je sokirala svog nesudjenog kad je gola dosla na vjencanje - na kraju nije odbila da se vjenca, nego odvratila buduceg si muza od vjencanja. Lukavo Prica sa nametnicima je zbilja bila bezveze...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 07 srp, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
BT je napisao/la: Prikazano na HRT-u: 26.06.2008.
Mislim da si nešto preskočio , več kad se hvataš povijesti STa na HRTu ! Epizoda . Pa onaj Data i Lwxana ( ili kako se već piše) su najzanimljiviji likovi . Lwx mi je super kad je vidi Pcard najradije bi iskočija iz broda ! Jedina osoba koja nu more reč ča oće a on nesmi ništa mora šutit , pače zbrisat . Jedna od standardno dosadnih TNGovskih epizoda ! Što da vam kažem ! Moral (nad) je svšil u blatu oni drugi se vejerojatno skriva po "ship" ! Pozdrav ------- beeeppp

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 srp, 2008 12:06 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Gdje je nestao Picardov četvrti bedž na kraju epizode. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 08 srp, 2008 9:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Budući da je to scena iz turbolifta, možda su u njemu prejake centrifugalne sile pa su uspjele izbacit jedan od čvaraka.
| uto 08 srp, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
frenky je napisao/la: kako su mi trekiji zabavni... oni se zabrinjavaju oko toga... meni je samo epizoda vazna... sama po sebi... Nisam se ja zabrinuo zbog toga. Ja uživam kad nađem neku scenarističku, kanonsku ili bilo kakvu grešku. Našao sam jako puno takvih grešaka. Pogledaj pod TOS, Scottyjev srednji prst. To me uvijek iznova podsjeti kakvu veličanstvenu moć zapažanja imam. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 08 srp, 2008 10:20 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
BrickTop je napisao/la: Budući da je to scena iz turbolifta, možda su u njemu prejake centrifugalne sile pa su uspjele izbacit jedan od čvaraka. Yeah, a možda se mjesec otkači s neba i padne nam na glavu. Možda si je Picard solo svratio u holodeck kad ga nitko nije gnjavio pa mu je u pogodnom programu neka orionska robinjica otkinula pin.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 08 srp, 2008 10:22 pm |
|
 |
|