Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Re: 1x06 - Where No One Has Gone Before
captain je napisao/la:
Vejuna je worf ubio (koliko se sjecam)
Da, Worf, a tako bi prošao i ovaj Kalinski da je gurnuo njega, a ne Rikera.
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Mislim da nebi jer worfa bi sprijecili kolege da izvrsi svoj naum(weyun je ipak bio neprijatelj) No ovom liku je trebalo jezik deformirat a ne ubit ga , jer stvarno puno govori i dosta je umisljen
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...dobra epizoda... ...bolja od prosjeka... ...da sam ja na mjestu Raikera nebi dao onome bahatom napuhancu da me tako odgurne... ...putnik, vrlo zanimljiv lik... Wesley suer ko i inaće... ...radi njih dvoje , naka bude 8...
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Epka mi je za 6. Nije mi jasno na koju foru je Kosinsky postao glavni za warp pogon, kad je za sve zaslužan njegov troprsti asistent. Inače dobra ideja spajanja prostora, vremena i misli kao jednog te istog. Baš je catki Worfov targ
A Argyle mi je uberkulersko prezime. Trebao je biti u kiltu, a ne u federacijskoj pidžami.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.