| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 5x14 - Conundrum
"Conundrum" (Zagonetka)Sezona: 5 Epizoda: 14 Datum premijere: 17.02.1992. Prikazano na HRT-u: 16.06.2008. Scenarist Paul Schiffer Redatelj: Les Landau Gostujući Glumci: * Erich Anderson as Keiran MacDuff * Michelle Forbes as Ro Laren Stardate: 45494.2 (2368) Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST Centra) Nakon što ih skenira nepoznati tuđinski brod, čitava Enterpriseova posada, uključujući Datu, doživljava potpuni gubitak pamćenja. No, čudno je da, unatoč tome što su zaboravili svoj identitet i funkciju na brodu, svi posjeduju vještine kojima mogu upravljati brodskim funkcijama. Svi putevi za komunikaciju su prekinuti, no posada zbog ostataka malog tuđinskog broda u blizini Enterprisea pretpostavlja da su sudjelovali u bitci. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Conundrum
| uto 17 lip, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x14 - Conundrum
8 Dobra epizoda Kako je samo worf odmah htio preuzet komandu ali ipak mu nije uspijelo jer su se pravi identiteti otkrili , riker je nastavio svoj sexaj se sa sviam pohod i malo izmijenio njeznosti s ro laren Sataranci su imali domisljat plan unistenja neprijatelja ali ipak izgleda da ih je slabost tog neprijatelja odala , ova me epizoda dosta podsjeca na onu THe game , slaba rasa a ima jako psiholosko oruzje , nekuzim kako je moguce ad su napredni u vezi manipuliranja sa sjecanjima i osobama a imaju tako slaba oruzja 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 17 lip, 2008 5:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, ovo mi je super epizoda! 9!najbolji je bio "nakiceni" Worf 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 17 lip, 2008 6:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Jeste skuzili da ima 47 onih automatskih oruzja (ono sto je stitilo onu stanicu, zaboravil sam kako se zvali)
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 18 lip, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Meni je ovo bas fora eozoda... vansvemirac koji je otporan na fejzere.. ala ensign McDuff... podsjeca me na ono pivo iz Simpsona... 
| čet 19 lip, 2008 7:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Deana je Datu pobijedila u šahu… da li je to moguće? Zanimljiv problem s gubitkom pamćenja… …primijetio sam člana posade na mostu kojeg do sad nismo sretali… hmmm… sumnjivac… Ro za kormilom… jeeee
Worf preuzima zapovjedništvo… fora… …zanimljivo je bilo vidjeti Picarda u podređenom položaju…
(ima još jedna slična epizoda, što bi bilo s njegovim životom da nije ostvario svoj potencijal)
Data kao konobar… LOL
Nije mi baš jesno kako je mogla pojava koju su iskusili djelovati jednako na ljude i androida… hmmm…
Ipak je uljez na brodu… Riker je imao pune ruke posla… Ro i Deana su se vrtile oko njega…
Picard je počeo logično razmišljati… a onda su i došli do podataka, pa su uvidjeli da je on zapravo kapetan…
Zadnja scena je dobra… Drana , Ro i Riker… LOL
...8...
| pon 23 lip, 2008 2:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Data je bio odlican kao konobar  , worf se nas uzivio u zapovjednicku ulogu a ono na kraju sa rikerom i dvojkom troi ro laren je bilo presmijesno 
|
| ned 25 lis, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 5. Čini se da prema ovoj epizodi Enterprise-D ima manje fazorskih emitera nego ostali brodovi te klase. Tko zna zašto. 
|
| ned 25 lis, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ti uistinu mrzis TNG 
|
| ned 25 lis, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne mrzim TNG. TNG je star trek, a ja volim star trek. Ali istina je da mi je najlošiji od 5 serija koje su do sad snimljene.
|
| ned 25 lis, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Odlična epizoda. Zanimljivo je kako su svi bili prisiljeni oslanjati se isključivo na svoje instinkte; Worf je odmah zapovjednik, prioritet su štitovi i oružja, samo bi ratovao...Picarda muči to što bi trebao pobiti toliko ljudi, a ne može naći nikakvo opravdanje ni potvrdu da je ispravno to što radi...Riker harači okolo i umače gdje stigne...
Ocjena 9.
|
| uto 09 ožu, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Slažem se, odlična epizoda. Sve je već rečeno pa da ne ponavljam. Worf je bio odličan...  Devetka i od mene.

|
| uto 09 ožu, 2010 3:39 pm |
|
 |
|