Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Opa ova rubrika pomalo raste cini mi se da cemo uskoro instalirati nas vide portal, cak sam i rijesio gresku koja je bila no odustao sam ga instalirati jer se bojim da sama instalacija ne zezne stranicu... sve se moze dogoditi zato cemo se jos malo strpiti dok ne izadze nova verzija programa za video portal...
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: ST video klipovi
...jel onaj lik koji pretrčava u drugom klipu Chaky??
Re: ST video klipovi
Mr.bobo je napisao/la:
...jel onaj lik koji pretrčava u drugom klipu Chaky??
i kao secer na kraju... zavrsna scena enterprisea... cisto da vidite koliko je Picardov glas superioran, koliko je TNG tema sa svojim trubama superiorna i kako je dizajn Galaxyja prefenomenalan http://www.youtube.com/watch?v=pXotJu1CapU
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.