Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: Youtube
...ja sam se strgeo kako je komentator prenosio fight...
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Evo ovo je moj video iz mojeg produkcijskog studija...bilo bi drago kad bi ga barem pogeldali i rekli sta mislite...ne obazirajte se previse na igru ...
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Na audio kulisi moras puno vise raditi... procistiti malo te samplove kaj ubavujes i malo envelope podesti na muzici dok ih ubacujes, puno bolje bu zvucao... sto se tice videja znas i sam... booring.. ali nije mi zanimljivo bilo gledat.... sorry...
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Evo jedan dobar: ST BC Kobayashi Maru intro
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Shadowmaster je napisao/la:
Na audio kulisi moras puno vise raditi... procistiti malo te samplove kaj ubavujes i malo envelope podesti na muzici dok ih ubacujes, puno bolje bu zvucao... sto se tice videja znas i sam... booring.. ali nije mi zanimljivo bilo gledat.... sorry...
Oke oke...meni je drago sto mi barem netko kaze sta nije u redu, da znam za drugi put...a inace ovo sam napravio za nekih 2 sata...rekli su glavni da trebaju neki mali video ja to nabrzinu napravio, oni zadovoljni...i ja sam znam da video nije bas nesto...moze se to puno bolje....i druga stvar je to sto sam taj video radio u Sony Vegasu koji sam onda prvi put korisito uopce, tak da niti neznam kako treba radit s njim...jel on uopce ima Fade in i Fade out za audio??...
Cmd Data je napisao/la:
...i druga stvar je to sto sam taj video radio u Sony Vegasu koji sam onda prvi put korisito uopce, tak da niti neznam kako treba radit s njim...jel on uopce ima Fade in i Fade out za audio??... [/color]
Hint, Hint probaj Pinnacle studio 12 ili 13 ako je izasao skini si sve pluginove program je mrak i jako brzo mozes napravit sve no ak zelis bit profic onda je Adobe puno bolji izbor.. jer se moze integrirati sa puno programa npr... after effectsom ili Adobe Soundboothom za zvuk i imas odma automatske funskicije za prociscavanje zvukova... dok recimo Pinnacle smo dignes plugin apliciras ga i on ti sam prcisti zvuk....
Fade in i fade out radis sa envelopama pinnacle to ima super sredjeno....
Oke...puno fala...skinut cu taj Pinnacle pa cu vidjet...
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Thompson, Vuco i Žanko - Zagora me rodila. Kao Vlaju, meni totalno prirasla srcu.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
ja cuo ovu danas na radiu...bas je fantasticna
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
hehehe...moram priznati ovu dosad nisam ni cuo..al fora je
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.