| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 1st year
|
 Re: Tamo gdje i kapetani idu pješke!
Sviđa! Bilo bi super da napravite nastavak, i naravno da uključite i druge serijale, ne samo ENT. I titlove možd, ima trenutaka kad ništ ne razumijem pa moram premotat scenu... Ili ste to namjerno radili da se više puta odgleda? Anyway, očekujem nastavak.
|
| uto 05 vel, 2008 4:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma usput su krafne mazali... pa zato fufljaju...
...neki projekti su u planu no, za sad još nema realizacije...
| sri 06 vel, 2008 10:32 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Cek jeste to vi ljudi iz udruge radili? Gledo sam 100 outa, prezakon...
| sub 09 vel, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Marsonia je napisao/la: Cek jeste to vi ljudi iz udruge radili? Gledo sam 100 outa, prezakon... je... to smo napravili mi: max, nas predsjednik... sef projekta, 90 % posla je on odradio shadowmaster... nas webmaster, admin (sve u ostavci  ) gul remal ami ... koji vise nije u udruzi i ja ah... kako volim hvaliti samog sebe 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 09 vel, 2008 5:12 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A tko je sve posudio glasove?
| sub 09 vel, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: A tko je sve posudio glasove? svi gore navedeni max je napravio sav tehnicki dio posla a ostali su (i max takodjer) sudjelovali prilikom davanja glasova i izmisljanja radnje i fora
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 09 vel, 2008 6:08 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Svaka cast... vi ste zvijezde.... smijem te pipnut? 
| sub 09 vel, 2008 6:54 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Marsonia je napisao/la: Svaka cast... vi ste zvijezde.... smijem te pipnut?  well... that could be arranged  nego daj ti meni reci da li je to rasireno po Brodu?

|
| sub 09 vel, 2008 7:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Pa ne znam... Znam samo da sve koje ja znam da gledaju ST su to odgledali... Ja mislim da je svaki fan u Hrvatskoj koji ima pristup internetu to odgledao
| sub 09 vel, 2008 8:56 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam prije odgledao Tamo gdje i kapetani idu pješke!, nego što sam znao za Enterprise.
| sub 09 vel, 2008 8:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Marsonia je napisao/la: Svaka cast... vi ste zvijezde.... smijem te pipnut?  well... that could be arranged  nego daj ti meni reci da li je to rasireno po Brodu? ...gleda se to...  ...i neki ne tako zagriženi fanovi imaju to doma... ...npr. ja sam prvi put to čuo od frenda koji baš i ne voli ST... ...tako da, dobar ste posao napravili...
| uto 12 vel, 2008 12:08 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
| sri 18 vel, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Predobro je Također očekujem nastavak
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 vel, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sta da vam kazem ekipa se raspala, na mladima je red da nastave tradiciju...
| čet 19 vel, 2009 3:38 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sinhronizacije, parodije i zezancije na temu Treka su uvijek dobro prolazile, i bile zanimljive za gledati.... i ja bih volio da mlađi nastave i snime nastavke, tj. neke nove uratke. Eto, Shadowmaster je u Udruzi održao 2 radionice sinkronizacije, tako da je on dao svoj doprinos tome da možda nekog od mlađih zainteresira za to Šteta šta je trenutačni projekt snimanja filma skroz ozbiljan, pa se pazi na sve i nikako da se krene.... više ljudi je prije nekoliko mjeseci kad se kretalo s time predlagalo, uključujući i MaXa, da film bude više zezancija nego nešto ozbiljno... realno, koliko mi dobro možemo snimiti ST fan film a da bude okej, i da nenamjerno ne ispadne trash? No.. ako bi se skupilo zainteresirane ekipe, ti zainteresirani bi mogli raditi svoj film/sinkronizaciju neovisno od ekipe na "ozbiljnom" projektu. Tako da se čeka samo dobra volja, i kakav-takav scenarij, a kamere i kompovi za obrađivanje će se već naći  I za popularizaciju udruge bi ti kratki šaljivi skečevi bili sasvim okej 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 19 vel, 2009 8:26 am |
|
 |
|