|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 23 kol, 2026 11:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Prince of Persia 4
 Ovo bi mogla biti igra godine, mislim da se ubisoftov rizik isplatio. Ja sam inace fan Princa, a ovo je nagrada za sve koji su se drzali uz princa i mislim da je ova nova artistic grafika pun pogodak. Slusajte na kraju rijeci od developera, s kojim se u potpunosti slazem. Ima tri parta, svakako vrijedna pogleda... Part1 http://www.youtube.com/watch?v=zQGMPdslRYQ&feature=relatedPart2 http://www.youtube.com/watch?v=hcaG8jsbfyU&feature=relatedPart3 http://www.youtube.com/watch?v=0pvnyrtvHg8&feature=related

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 17 srp, 2008 9:50 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Prince of Persia 4
Meni je ovo princ nad prinčevima.  Prešao sam ga najmanje 10 puta... btw, zar se nije prince of persia 4 zvao two thrones. Ne bi li ovo trebao biti prince 5. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 21 srp, 2008 8:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Viš, viš... pa to je jedna igrica povijesne tematike. Čul sam za nju al nis znal da je baš tako dobra. Preporuke na istu tematiku (na pm molim da ne zagušujemo temu s drugom tematikom)?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 22 srp, 2008 12:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Lore je napisao/la: Meni je ovo princ nad prinčevima.  Prešao sam ga najmanje 10 puta... btw, zar se nije prince of persia 4 zvao two thrones. Ne bi li ovo trebao biti prince 5.  Zapravo ovako ti ide: Prince of Persia Sands of Time onda Prince of Persia Warrior Within i Prince of Persia Two Thrones i naravno sada ovaj 4. dio 

|
| uto 22 srp, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Evo igra izasla prije tjedan dana. Prvi dojam je dobar, solidna crtana grafika odlicne akrobaticke sposobnosti, najslobodniji Prince do sada mada nije jos Free roam. Boss fightovi su odlicni, za neku bolju graficku izvanredni. Nisam ju jos prosao jer igram Dead Space a moj moto jednu po jednu. Sada sam zapeo zbog obaveza no preko vikenda bi trebao proci Dead Space pa cu se baciti na novi PoP. Znaci ako ste fan PoP-a svakako isprobati iako je publika podijeljena zbog grafike no meni ne smeta.

|
| uto 16 pro, 2008 9:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Grafika mi je full cudna, ali moglo bi biti dobro... Jel mi moze samo netko reci dal da prvo odigram one prethodne nastavke, ili mogu odmah ovaj?
One prije nisam igrao jer nisam nikad previse obracao na pozornost na PoP, ali odigrao sa Assassins Creed, a cuo sam da su mu princevi slicni, pa sam mislio odigrat i te prethodne jednom, ali nemam bas vremena sad, pa sam mislio prvo ovaj najnoviji jer mi djeluje najbolje, a tek onda one starije, kad skupim vremena
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 24 pro, 2008 4:29 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|