| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Far Cry 2
Nikad nisam mislio da cu to reci za nesto sto ima Far Cry u imenu, ali igra je teski shit... Samo se seces po ogromnoj mapi i izvrsavas misije, a misije su uvjek iste - idi tamo i ubi nekoga ili idi tamo i unisti/ukradi nesto. Igra je vrlo linearna... mislim mozes se kretati kud oces po otvorenoj mapi, ali kad izvrsavas misiju, nemas bas neku slobodu izbora, obicno ima samo jedan nacin,a to je da uletis ko Rambo i napravis kaos. Stealth pristup je nemoguc jer te neprijatelji skuze kad cucis u grmlju 20 metara od njih...
No, unatoc tome, igram je vec 7-8 sati i vjerojatno cu je i jos igrat jer me nesto tjera naprijed...
E da, vatra je fora
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 25 lis, 2008 5:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Far Cry 2
Solidna igra u sjeni svih ostalih koje sada izlaze. Cak bi izabrao i bugovitog S.T.A.L.K.E.R.-a Clear Sky prije ovoga. Prosao nekih 60% igre i dojadila mi.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 11 stu, 2008 7:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
IMO, Far Cry 2 je jedna od najlosijih igara godine
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 12 stu, 2008 1:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ovo je najlosija igra uopce. Sta nitko osim Luciusa i mene nije igrao da je malo popljujemo?
|
| pon 17 stu, 2008 8:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja pokušao igrat i brzo mi je dosadila pa sam je od sve muke morao obrisati. Hebo ti tu dvicu, vratio sam se izvornom Far Cryu sa Jackom Carverom. 
| pon 17 stu, 2008 9:16 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Već tjedan dana nemam ni najmanje zrno volje da ga nastavim igrati.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 stu, 2008 10:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
TerNek je napisao/la: Već tjedan dana nemam ni najmanje zrno volje da ga nastavim igrati. Rekao sam ti ja da će biti tako, sjećaš se? 
| pon 17 stu, 2008 10:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
BrickTop je napisao/la: TerNek je napisao/la: Već tjedan dana nemam ni najmanje zrno volje da ga nastavim igrati. Rekao sam ti ja da će biti tako, sjećaš se?  Vidjet ćemo još za koji tjedan, no onda mi već možda dođe FM 2009 ili nešto bolje u ruke pa bi ovo čudo moglo završiti u ropotarnici povijesti.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 stu, 2008 10:47 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Igrao pet minuta i bilo mi dosta. Sada se u laganini bavim CoD peticom, ali ne igram baš puno. Red Alert nešto probao, nije me posebno oduševio, ali možda ga i odigram do GTA IV ili NFS-a novog za kojeg se nadam da neće bit sranje ko prošli. 

|
| uto 18 stu, 2008 12:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Svi znamo kako je Doom 3 završio... tako da nije bilo njega nebi bilo još takvih sličnih naslova... 
| uto 18 stu, 2008 2:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: Svi znamo kako je Doom 3 završio... tako da nije bilo njega nebi bilo još takvih sličnih naslova...  Kako? Meni je Doom 3 dosta dobar, a remekdjelo u odnosu na FC2 Procitajte ovo, smjesno je: sto sve mozemo nauciti iz FC2 - http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 8231056207I to isto ali na Youtubeu - http://www.youtube.com/watch?v=dknjjHNiApg
|
| uto 18 stu, 2008 10:06 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Čak sam i uspio instalirat, i taman kad sam završio prvi level, grafička mi je rekla da se umorila  . Ma stvarno ekipa pretjeruje s tim hardverskim zahtjevima...
| sri 19 stu, 2008 11:26 pm |
|
 |
|