| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 21 tra, 2006 1:11 am Postovi: 59 Lokacija: Planet Earth Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: III Opis Stanja: Logical Koje si vrste?: Human-Vulcan mix
|
 .
=A= Star Trek Trivia =A=
_________________ =A= Live long and prosper! =A=
|
| pet 21 tra, 2006 1:11 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Sferakon-Star Trek milijunaš(promijenjena verzija Trivije) sadrži potpuno luda i smiješna pitanja npr:
A)Koji kapetan je najveći navijač Dinama?
B)Kako se Klingonac kaže na klingonskome jeziku? 1. Cha'ky (žena je zaista ovo rekla)
C)Natasha Yar je: 1. Ukrajinka 2. Mrtva 3. Ružna 4. Sve od navedenog 
| ned 23 tra, 2006 5:46 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 21 tra, 2006 1:11 am Postovi: 59 Lokacija: Planet Earth Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: III Opis Stanja: Logical Koje si vrste?: Human-Vulcan mix
|
Da, bilo bi dosadno odgovarati na pitanja koja igrači već ionako znaju na pamet. Zato smo stavili takva "smiješna i luda" da unesemo malo živosti i humora u igranje, pogotovo to pali čim je više ljudi i dobro društvo.
|
| ned 23 tra, 2006 6:04 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam umrla od smijeha kad je žena rekla cha'ky  ajd, bar nije rekla šmr'klj... 
_________________ njanjanja
|
| ned 23 tra, 2006 7:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a kak sam ja bio ponosan 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 23 tra, 2006 7:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
DON'T FORGET!
Ja sam suradnik na Trivii 2, kao i moj bratić.
Nek vam potvrdi Mr.Spock!
|
| pet 28 tra, 2006 12:15 am |
|
 |
|
Ensign
|
Eto, ako je nekome bitno; potvrđujem da su mi T'Grel i njegov bratić poslali određen broj pitanja za novu Triviu. Hvala na suradnji!
|
| pet 28 tra, 2006 9:29 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.Spock je napisao/la: Eto, ako je nekome bitno; potvrđujem da su mi T'Grel i njegov bratić poslali određen broj pitanja za novu Triviu. Hvala na suradnji!
Naravno da je bitno! To je tako super biti suradnik!
Nema na čemu! Ako još što trebaš, samo reci, voljni smo još toga napravit.
|
| pet 28 tra, 2006 11:32 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
_________________ njanjanja
|
| pet 28 tra, 2006 1:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Nisam! Samo je važno da nisam zabadava dobio promaknuće.
|
| pet 28 tra, 2006 1:56 pm |
|
 |
|
Markoo
|
Ej, ja sam sad htio vidjeti kak radi igra. Piše da treba ključ. Tražio sam po web stranici registracija i ključ nisam našao, u čemu je problem?
|
| ned 30 tra, 2006 9:46 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Zanimljivo je da gotovo nitko ne pročita licencu programa koji instalira, a tamo najčešće sve piše, pogotovo što se tiće registracije programa. Evo, ovo je licenca Star Trek Trivie v1.5 koju je moguće pročitati kod instalacije igre i kasnije unutar same igre; =A= LICENCA =A= Star Trek®, Star Trek: The Next Generation®, Star Trek: Deep Space Nine®, Star Trek: Voyager®, and (Star Trek) Enterprise su registrirani zaštitni znakovi Paramount Pictures-a. Sučelje igre ( LCARS - Library Computer Access and Retrieval System) je varijacija originala koji je izradio Michael Okuda i njegov tim. Svi materijali (slike, zvukovi, imena i nazivi) korišteni u igri su prikupljeni u edukativne svrhe te ostaju zaštićeni pravima svojih kreatora. U slućaju bilo kakvih nepravilnosti glede gore navedenoga kontaktirajte me na sljedeci naćin: e-mail: duh.robot@gmail.com ( enterprise@host.sk - mail više ne postoji) ICQ: (202-577-328 account više ne postoji) te će iste biti u najkraćem roku otklonjene. Igra "STAR TREK TRIVIA" kao cjelina je FREEWARE, što znaci besplatna je i može se neogranićen broj puta skinuti sa https://this-is.great-site.net/cms/page/3, a originalni site više ne postoji ( http://www.ncc1701.host.sk). Prodaja igre je zabranjena. Igra je vremenski ogranićena na probni period od 15 (petnaest) dana, nakon ćega zahtijeva registraciju koja je također besplatna, a autoru služi samo kao statistićki podatak o popularnosti igre. Da bi registrirali igru, kontaktirajte me na jedan od gore navedenih naćina. ------------------------------------- Autor: Mr.Spock
|
| pon 01 svi, 2006 12:56 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Znači ono što je Neno htio reći jest da je igra Freeware, ali nije Open Source...to jest, ne možete s njom raditi što hoćete 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 01 svi, 2006 4:57 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Ma ok, i to je...ali sam htio skrenuti pažnju na licencu i odgovoriti kako se igra registrira; znači-> pošaljite mi broj koji vam se pojavi, a ja vama pošaljem broj za otključavanje! Simple is that!:wink:
|
| pon 01 svi, 2006 7:55 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
A čemu to?
Mislim da nema potrebe za time, s obzirom da samo usporavaš širenje igre, a zbog čega. Statistike koliko je popularna igra.
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| uto 02 svi, 2006 9:40 am |
|
 |
|