|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 29 srp, 2026 10:08 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Izradi svoj vlastiti brod
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
|
 Izradi svoj vlastiti brod
Evo ekipa, nije bas nest narocito al eto... link : http://www.utopiaplanitia.info/build.html
|
| sub 19 sij, 2008 4:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: Izradi svoj vlastiti brod
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...... mmmmmm....... dao si mi dobru ideju.... mogli bi mi neku radionicu u klubu napravit  :processing:
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 19 sij, 2008 4:42 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
A da otvorimo natječaj za dizajn broda (ako bude sta od filma) , najdizajn ce bit izabran za "filmic"...
|
| sub 19 sij, 2008 4:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
joj e, vec pol godine raspravljaju o dizajnu broda i bridgea ..mislim da su nesto sklepali za dizajn.. tj. imaju neki 3d model gotov
..nije ti to tako jednostavno -za klasicne brodove koje smo vidili u seriji mozes nas 3d modele, al za nesto novo napravit treba imat dosta znanja u 3d studiju
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 19 sij, 2008 5:17 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Ste vidjeli moju sliku mosta Defianta.. Mozemo reci da je most mali. Takvo nešto moguce je napraviti u nekoj prostoriji (ne velikoj), a one kompjutere razne i konzole moguce je samo skicirat i izradit u PS-u i naljepit kao postere.... Kasnije se doda zvucni efekta kao pucanje i sl...
|
| sub 19 sij, 2008 5:34 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|