|
Sada je: čet 30 srp, 2026 8:45 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Kao što nick govori 'trebam podatke'
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Kao što nick govori 'trebam podatke'
Dragi trekiji, tragam za dobrom literaturom o Star treku, pišem -vjerojali ili ne- diplomski na tu temu i naravno, nije baš najlakša tema za nabaviti građu. To je dipomski na temu Roddenberryeve filozofije budućeg čovječanstva tj.Federacije...imam gotovo sve epizode i bonus materijale sa snimanja, no stručne knjige O Star treku su druga stvar. Molim vas...info, milostinju anything
Live long and prosper, I'll try to do the same [/b] 
|
| pon 29 sij, 2007 2:33 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
sto spada u strucne knjige?
knjige o ST tehnologiji,o ST filozofiji, o snimanju STa, o psiholoiji STa (psihologija likova u ST ili psihologija fanova) ?
ili nekaj deseto...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 29 sij, 2007 3:32 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm...
ima par internet stranica na kojima se moze naci (vise/manje) sve, pa evo moja dva favorita:
http://memory-alpha.org/en/wiki/Main_Page
najopseznija trek enciklopedija na netu
http://www.ex-astris-scientia.org/
pogleda na trek sa RL aspekta
a sto se knjiga tice, tu nemam toliko saznanja, ali uvijek mozes uzeti nesto tipa ST Enciklopedije
i, btw, zasto si otvorio 2 topica sa istim sadrzajem?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 29 sij, 2007 11:46 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
potrazi mjesecnik "libra libera" ... prije par godina su citavo izdanje posvetili ST i to bas psihologiji STa... zasto je uspio , zasto odgovara ljudima muski kapetan, zena savjetnica itd.
mjesecnik ti je velik kao knjiga pa mozes ocekivati podosta tekstova o STu... meni osobno najdraza knjiga o STu (a cak je sve i na hrvatskom  )
evo ti link http://www.attack.hr/libera/br13/index.html
edit: cini se da su na linku i kompletni tekstovi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 30 sij, 2007 3:34 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
 diplomski??
e nećeš vjerovati i ja isto pišem diplomski na temu star trek...  mislila da sam jedina koja je to odabrala.... ali ne prilazim temi sa znanstvene strane već s poslovne. još gore... moram biti kreativna a trenutno imam blokadu  uostalom kako napreduje taj tvoj diplomski....? dokle si stigao? ja sam blizu da promjenim temu...jako blizu. live long and prosperous.....because this ship will self-descruct in 5,4,3....booom
|
| pet 14 ruj, 2007 10:02 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Re: Kao što nick govori 'trebam podatke'
Draga Deanna(kud si baš nju odabrala, tako je sexy mmm), temu sam MORAO promijeniti jer ju glavni mentor na kraju nije mogao odobriti, te sam diplomirao prije par dana na sasvim drugoj temi iz filozofije znanosti. Hebiga...no, imam nešto litereature(iako ne iz područja poslovanja i ekonomije) te volje za pisanjem članaka što je donekle potreba fanzina...eto...puse mojoj savjetnici Troy(baš me razočaralo kad sam gledao glumicu što glumi Deannu u jednom intervjuu jer je posve drugačijeg mentalnog ozračja...no, tako to ide) 
| sub 06 lis, 2007 1:53 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
 Re: Kao što nick govori 'trebam podatke'
neeData je napisao/la: temu sam MORAO promijeniti jer ju glavni mentor na kraju nije mogao odobriti  heh moj mentor je temu (Projekt izrade web portala za zabavni park „Star trek“) provukao na Vijeću ne znam kako i prošla je. tako da sam još na njoj. a marina siritis ili tako nekako deanny troi ( ja volim tipfelere pa sam troy) je grkinja jesi znao to? a mene još nikad nije razočarala. pozzzzzzzzz
_________________ I'm a doctor, not a trekkie!
|
| pon 12 stu, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|