|
Sada je: uto 28 srp, 2026 3:05 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Trek KARTE
hm... a ja sam cuo da te oriđiši karte i nisu nesto. da pravila nisu zabavna. ali svejedno bih volio to zaigrati pa da sam vidim.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 06 tra, 2008 6:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ok, nova kartaska ST igra u mojoj produkciji je gotova... Zove se: Captains log igra je napravljena po uzoru na igru Once uopn a time kojia je primarno storytelling igra beta testiranje igre pocinje u nedjelju s lose isprintanim kartama... a nadam se da cu do cetvrtka imati dobro isprintane karte jer ih ionako mislim furat na FEDCON --------------  Nemojte mi davati savjete, dajte mi novac. (španjolska)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 13 tra, 2008 1:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Onda, jel bila dobra igra? Bili ste glasni u prichanju prica, ali zbog igranja druge igre u isto vrijeme, nisam uspio ni malo ulovit dojam o igri, osim kaj mi je licilo na one igre gdje moras nastaviti recenicu od proslog igraca, a nesmijes je krivo ponoviti ? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 14 tra, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
E da, jel se moze procitati ta ST prica, koju ste pricali. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 14 tra, 2008 5:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
igra je ok (pa mislim, ipak je to samo preradena verzija komercijalne igre) doduse treba dodat jos karata i treba mozda neke izbacit. takoder na neke treba stavit bolje slike. Price se ne mogu nigdje procitat  treba igrat i bit kreativan evo par primjera karata:  normalna karta za stvaranje price  isto noramlna karta  karta za ubacit se u pricu  zavrsetak jedne price --------------------------  Nije li zanimljivo da ljudi koji se smiju znanstvenoj fantastici slušaju meteorologe i ekonomiste?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 14 tra, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
nenadg je napisao/la: E da, jel se moze procitati ta ST prica, koju ste pricali.  Mozda ce se nekome od igraca koji su ju igrali dati da napise sazetak u report od nedjelje.... spominjalo se je da im je prica na kraju ispala zakon, i da bi se trebala negdje zabiljeziti...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 14 tra, 2008 7:16 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Kako je dobra ova slika za Tractor Beam 
| pon 14 tra, 2008 7:18 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
o da, ta mi je najjača 
_________________ njanjanja
|
| pon 14 tra, 2008 8:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
| pon 14 tra, 2008 10:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...odlične su karte...!!
...hoćemo još prijmera vidjeti...
| pet 18 tra, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|