|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sub 01 kol, 2026 4:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Korisno. Hvala!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 16 lip, 2006 10:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ja sam glasao za Online, mada trenutačno nemam kompjuter koji bi podržao takvu igricu......ustvari možda bi, ali bi trzalo i ubilo bi me u pojam, tako da sada preko ljeta idem raditi da si mogu piknut novi komp, ne znam neki 64 bitni Athlon, i neku noviju grafičku, jedva čekam!!!!!!!!!
|
| ned 25 lip, 2006 8:47 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
JA nisam cuo ni za jednu.
Zna li itko glavnu tematiku tih igara?=
|
| ned 25 lip, 2006 11:22 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
bridge commander je najbolji ja ima FBCMP
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| ned 27 kol, 2006 12:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Scimitar je napisao/la: bridge commander je najbolji ja ima FBCMP
Možeš pojasnit za nas laike što je FBCMP?
Da, Bridge Commander je najbolji! Dok ne izađe prijedlog moje igre. Znači da se može sve u njoj radit. Opisano već.
I, u kakvom su "stanju" nove igre? Izlaze li konačno?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 27 kol, 2006 12:38 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Budući da ima još jedna ista tema ovo ide pod ključ.
Nove Star Trek igre
| ned 27 kol, 2006 12:57 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|