| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Algoritam je dobio novu pošiljku enciklopedija, požurite! 
| sri 15 stu, 2006 12:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
To ćemo odmah riješavati!
Kad bi mogao dobiti kakav link.... da vidim konkretno. Hvala!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 15 stu, 2006 3:51 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kupio ja danas ST enciklopediju. U Algoritmu je (dopunjeno izdanje) 195 kuna (plativo u naturi  ). Tehničke priručnike nisam našao no tu će mi Mislav pomoći.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 18 stu, 2006 9:54 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
I ja sam od danas ponosni vlasnik "ST biblije".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 19 stu, 2006 2:38 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 bijednikpo
sve sam vas nadmašio! ja sam danas bibliju dobio na poklon...reko svom puncu da mi je kupi pa ću mu vratiti lovu, a on je uzme i kaže da mi je to za rođendan (koji je za mjesec dana)...Kozmičko veselje!...jedva čekam da je vidim, to ću moći tek za 11 dana...čujem da je mrak...
| čet 01 vel, 2007 8:31 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Plati puncu pivu jer si dobio pravi poklon. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 01 vel, 2007 11:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Dakako
Budem budem...iako ne pije pivu, ali jede čokoladu kao da nema sutra...nađem neku od pola kile sa lješnjacima i uručim mu...eh...to je punac!
| pet 02 vel, 2007 12:46 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
 Re: Dakako
neeData je napisao/la: Budem budem...iako ne pije pivu, ali jede čokoladu kao da nema sutra...nađem neku od pola kile sa lješnjacima i uručim mu...eh...to je punac!
Još ako je i punica takva, onda si uz ženu dobio i vrhunsku full opremu.
(modovi, sorry za mali OT)
|
| pet 02 vel, 2007 1:04 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Star Trek enciklopedija
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 07 kol, 2008 8:48 pm |
|
 |
|