| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ako je ST tako opširna i da ima barem nešto od onoga što sam ja nabrojao nadam se da se naći i za kućnu uporebu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 30 svi, 2006 8:27 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Misliš ne samo Online? 
| uto 30 svi, 2006 8:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mislav je napisao/la: Misliš ne samo Online? 
Star Trek Online je MMORPG, dakle samo online igranje.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 30 svi, 2006 8:31 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Znam, zato i pitam. Meni je to sjajno, samo neću igrati jer će biti preskupo.
| uto 30 svi, 2006 8:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Pa dobro. Mislim da se takva igra napravi za Single Player tj. "za po doma".
Mislav je napisao/la: Znam, zato i pitam. Meni je to sjajno, samo neću igrati jer će biti preskupo.
Pa, jeste vidjeli kakvu sam ja igru predložio? To će biti super ako takvu igru naprave. Neka mene pitaju, ja ću im dat savjete.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 30 svi, 2006 8:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa ST Online i je takva igra.
"potpuna sloboda"
a sto se kostanja tice, to je cijena koju cemo biti prisiljeni platiti.
(btw, kol'ko dođe jedan bubreg?)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 30 svi, 2006 8:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Sumnjam da ST Online ima to sve što sam nabrojao u svom predlošku za igre.
Analizirajmo pa ćemo vidjet.
|
| uto 30 svi, 2006 8:37 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Pronađi par linkova i sam ocjeni
| uto 30 svi, 2006 8:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Za početak http://www.startrek.com , već sam napisao.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 30 svi, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Definitivno sam za ST Online ali jedva čekam Legacy.
|
| sri 14 lip, 2006 8:23 am |
|
 |
|
Mister 47
|
ST Online je super(ali preskup), Legacy ću obavezno igrati, a Tactical Assault će si kupiti za DS(vrtit će se oko 23. st. i rata Federacije i Klingonaca).
| pet 16 lip, 2006 12:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Već dugo nisam igrao ništa ST tematike (osim trivie), pa vjerujem da će mi Legacy biti osvježenje, a Online ne dolazi u obzir. Zaposlen sam čovjek i uredno plačam obavezne stope poreza, ali porez na budale neću plaćati.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 16 lip, 2006 12:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
TerNek je napisao/la: Već dugo nisam igrao ništa ST tematike (osim trivie), pa vjerujem da će mi Legacy biti osvježenje, a Online ne dolazi u obzir. Zaposlen sam čovjek i uredno plačam obavezne stope poreza, ali porez na budale neću plaćati.
A, Bridge Commander? To je dobra igrica.
|
| pet 16 lip, 2006 1:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Istina ja ga još igram (Bridge Commander ), iako sam ga presao mnogo puta.
Imam jedan link sa modovima ( brodovi,mostovi i td )
http://bridgecommander.filefront.com/
Preporucio bih ti:Kobayashi Maru MP/QB Mod Pack (0.9)-jer ima puno brodova i mostova i drugih stvari poput bolje grafike i td
Probaj ga pod ovim linkom: http://bridgecommander.filefront.com/fi ... Pack;48457
ili ak ne radi kad otvoriš stranicu on ti je pod BC Files Top 25 Downloads this Week odmah ispod ankete pd brojem 9
Pazi nemoj slučajno skinut Kobayashi Maru Pimped nisu iste stvari.
Ako još netko zna kakav link sa stvarima za BC nek podjeli s ostalima.
|
| pet 16 lip, 2006 2:21 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Jao, kada se sjetim filefronta. Tamo sam skidao za BC i Armadu II, čak sam 3 moda za armadu napravio i poslao na Filefront, no prije par godina. Vjerojatno će se sad otvoriti novi odjeljak: ST Legacy 
| pet 16 lip, 2006 6:11 pm |
|
 |
|