|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 28 srp, 2026 2:50 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Re: ST Posteri?
Ma nije mi problem isprintati ali nikako da naiđem na neki poster!? Pretresao sam ovaj forum uzduž i poreko i ništa... Daj ako ima neko kad je vec otvoren post stavite ih ovdje!!! Pa da printamo, printamo i printamo...... 
| sri 30 sij, 2008 6:18 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Ma nije mi problem isprintati ali nikako da naiđem na neki poster!? Pretresao sam ovaj forum uzduž i poreko i ništa... Daj ako ima neko kad je vec otvoren post stavite ih ovdje!!! Pa da printamo, printamo i printamo......  sta ti treba? Neka velika rezolucija postera? evo mogu ti naci pa ti poslat...nije problem uopce!
| sri 30 sij, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Super!!! Ništa konkretno ne tražim, daj samo neka su zanimljivi! Možda, Galacktica, alieni, svemir i sl... Dam i vama koji napraviti za konvenciju,možda veliki poster konvencije??? 
| sri 30 sij, 2008 10:28 pm |
|
 |
|
Commander
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Super!!! Ništa konkretno ne tražim, daj samo neka su zanimljivi! Možda, Galacktica, alieni, svemir i sl... Dam i vama koji napraviti za konvenciju,možda veliki poster konvencije???  to se moras dogovorit s magistrom...on je zaduzen za postere i oglasavanje...ajd kad skupim nesto postat cu tu...
| čet 31 sij, 2008 9:18 am |
|
 |
|
Commander
|
E Carobnjak, evo nasao sam par linkova gdje ima velikih rezolucija postera: Star Trek NemesisStar Trek First Contacta za ostale mogu nesto iskombinirat, jer su posteri cesto jednaki coverima za dvd-e... pa ako ti se sviđa reci mi, pa bi mogo pravit postere, ako se nudis? 
| sri 13 vel, 2008 7:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ovaj od Nemesisa imam na ormaru.
| sri 13 vel, 2008 7:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|