|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 28 srp, 2026 5:22 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Stardate Software
Već dugo po netu tražim neki Stardate program koji može na kompu prikazivati i Stardate. Naišao sam na nekolicinu programa no svaki ima neku čudnu proceduru za instalirat koju baš ne razumijem dobro.
Stoga ako iate koji ili znate link za dotični, javite se ovdje.
Hvala
| pon 17 pro, 2007 12:42 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Stardate Software
Evo ti jedan stardate kalkulator: http://www.winsite.com/bin/Info?500000016410i desktopni prikazivač stardatea: http://www.freedownloadscenter.com/Info ... rDate.htmlP.S. Nisam probao instalirati pa javi kakvi su.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 pro, 2007 2:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Stardate Software
Ovaj prvi je loš, ovaj drugi ne mogu skinut. Ne rade mi FTP protokoli
| pon 17 pro, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|