| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Star Trek : Klingon Academy
Jel mi može netko reći, kakva je igrica i ako je netko ima da se dogovorimo za razmjenu ili tak neš, uglavnom znam da je igrica malo starija, ali koja nije!!!!
|
| pon 26 lip, 2006 11:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Star Trek : Klingon Academy
vb23 je napisao/la: J ali koja nije!!!!
ona koja je malo mlađa 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 26 lip, 2006 2:45 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
mislim da ćes teško nabavit tu igricu, ne vjerujem da ju netko ima
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| pon 03 srp, 2006 2:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
damirbbb je napisao/la: mislim da ćes teško nabavit tu igricu, ne vjerujem da ju netko ima
A vjerojatno..................ma ništa...............možda se netko javi  ALi možda si u međuvremenu naručim od nekog pirata!!! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 03 srp, 2006 2:13 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
ja sam probao kod piratera, ali nisam imao sreće, možda ju tvoj ima
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| pon 03 srp, 2006 6:48 pm |
|
 |
|
Admiral
|
damirbbb je napisao/la: ja sam probao kod piratera, ali nisam imao sreće, možda ju tvoj ima
Hehe već sam naručio, na 6 cd-a je..........trebalo bi mi svaki čas stići!!!!!!!
Jedva čekam, haklat ću cijelu noć!!!!!!! 

|
| pon 03 srp, 2006 6:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
eeeeeeeee kad se sjetim kako sam to nabrijano igro...
covjece... prije fakin' 6 (š e s t) godina... gulp... kak sam star...
AAAAAAAAAAAaaa... ok smiri se...
tad sam bio maali... a i sad sam mali... samo malo visi to je sve, jelda? jelda? reci da je.. smrc
u svakom slucaju to mi je bila super igra -dobra atmosfera, puno animacija itd..
od tad sam preso jos samo elite force i nakon toga vise nikad nista... sad cekam chakya da me lupi po glavi : )
Q'pla
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 03 srp, 2006 8:37 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Evo igrao sam Academy i moram reći da sam razočaran, znam da je starija igrica, ali najmanje sam očekivao neki Role playing game, gdje možemo ići po učionicama, učiti letiti po prvi puta, koristiti bath'let u borbi, izazvati nekog na častnu borbu do smrti...........................a ne ovako!!!!!!!!!
To je i bit naslova ACADEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znači kada je naslov Academy onda se očekuje najmanje ono što sam gore naveo, to je Klingonski Starfleet Command, samo puno lošiji!!!
RAZOČARAN SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sada sam sve luđi i luđi iščekujući ovu ONLINE igru, imam toliko ideja o sadržaju te igrice da će mi glava se raspuknuti, ali imam neki osjećaj da će na s i na tom području razočarali. Sigurno im je moto: Be with us, and we screw you!!!!!!!

|
| pon 03 srp, 2006 9:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
pa covjece to je svemirska simulacija
i nije klingonski Starfleet Command (to je uvreda po meni jer je ta igra zivo sranje meni) ovo je vise kopija Starfleet Academya (igre koja je isla na 5 cda i bila istog karaktera samo s puno losijom grafikom)
nemoj previse ocekivati od igre jer ces se opet jako razocarat
tak sam ja puuuno ocekivo od bridge commandera (koji je samo modernijia verzija kling. academ.) pa sam bio u depri (al ne ozbiljno  bio sam) kak je losa i ispalo je da mi je klingon academy osto u boljem sjecanju (sto je paradox)
inace -opce je poznata stvar da nema dobrih trek igrica -kreatori valjda ne paze/gledaju seriju i boooli ih...
ja moram priznat da sam najvise uzivo igrajuci trek avanture
(to mi je jos uvijek jedini tip igre di se moze pogodit ugodaj treka)
i to najvise ST: A Final Unity (sa tng ekipom naravno) i Judgement Rites i 25th anniversary (sa tos ekipom)
-e to su stare igre 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 03 srp, 2006 11:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Istina, maX! SFC je sranje!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 04 srp, 2006 12:03 am |
|
 |
|
Admiral
|
maX je napisao/la: pa covjece to je svemirska simulacija  i nije klingonski Starfleet Command (to je uvreda po meni jer je ta igra zivo sranje meni) ovo je vise kopija Starfleet Academya (igre koja je isla na 5 cda i bila istog karaktera samo s puno losijom grafikom) nemoj previse ocekivati od igre jer ces se opet jako razocarat tak sam ja puuuno ocekivo od bridge commandera (koji je samo modernijia verzija kling. academ.) pa sam bio u depri (al ne ozbiljno  bio sam) kak je losa i ispalo je da mi je klingon academy osto u boljem sjecanju (sto je paradox) inace -opce je poznata stvar da nema dobrih trek igrica -kreatori valjda ne paze/gledaju seriju i boooli ih... ja moram priznat da sam najvise uzivo igrajuci trek avanture (to mi je jos uvijek jedini tip igre di se moze pogodit ugodaj treka) i to najvise ST: A Final Unity (sa tng ekipom naravno) i Judgement Rites i 25th anniversary (sa tos ekipom) -e to su stare igre 
Slažem se u potpunost...............samo me zanima imaš li te igrice koje si nabrojao maloprije, stvarno bi ih htio odigrati!!!! (ST: A Final Unity (sa tng ekipom naravno i Judgement Rites i 25th anniversary (sa tos ekipo)

|
| uto 04 srp, 2006 11:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ha cuj.. imam, al ne vjerujem da ce se to danas dat igrat ikom vise od 10min
to je bila ludara u doba 486ca... sad nam previse smeta ak nije 3d & stuff i osjecamo se neandertalski ak to pokrenemo na kompu... 
|
| uto 04 srp, 2006 2:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
maX je napisao/la: ha cuj.. imam, al ne vjerujem da ce se to danas dat igrat ikom vise od 10min to je bila ludara u doba 486ca... sad nam previse smeta ak nije 3d & stuff i osjecamo se neandertalski ak to pokrenemo na kompu... 
Istina, imaš pravo podigla se granica igrivosti i naspram tada i sada................granica je ogromna i svi su već navikli, na barem grafiku Elite Force-a ili nečega sličnoga. Ali svejedno bih htio prljat ruke sam malo starijim Trek igricama, pa jel bi mogao donijeti u udrugu u četvratak, naravno ti sprži pa ti ja donesem dva prazna cd-a!!!

|
| uto 04 srp, 2006 2:39 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
maX je napisao/la: inace -opce je poznata stvar da nema dobrih trek igrica -kreatori valjda ne paze/gledaju seriju i boooli ih...
E nemoj Star Trek: Birth of the Federation je jedna od boljih svemirskih strategija...mada moram priznati vecina ostalih su ispod prosjeka. Bridge Commander, Dominion Wars i Away Team su zaista bile razocaravajuce 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 04 srp, 2006 9:50 pm |
|
 |
|