|
Sada je: pet 17 tra, 2026 10:30 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Re:
Tiny little Spot je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Imam TAS (2 cd-a) ali, nažalost nemam titlove za nj. Ima l' ko kakvu ideju da se TAS-u naprave titlovi? Gdje si nabavio ta dva CD-a? Preko nekog tipa koji ima doma te rijetke CD-ove kao npr. TAS. Znači, ima ono što je teže nabavit.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 27 ruj, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: TAS
Znaš li otkud tom tipu ti CD-i?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 28 ruj, 2008 3:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: TAS
Tiny little Spot je napisao/la: Znaš li otkud tom tipu ti CD-i? Jok, ne bi znao. To sam od njega kupio za nešto love. Tipa niti znam niti ništa. Sigurno da smo se tad vidjeli i nikad više.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 28 ruj, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: TAS brbljaonica
Ima vam Trapavi TAS u DVD formatu sa dodacima, meni ga spržio prije nekoliko godina. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 22 lis, 2011 8:33 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
To bi neki mogli protumačit kao ponudu da nam pošalješ nešto busom... 
| uto 25 lis, 2011 3:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: To bi neki mogli protumačit kao ponudu da nam pošalješ nešto busom...  Možemo se mi sresti i osobno, nismo toliko udaljeni. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 26 lis, 2011 7:49 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
. . . Ne ček! *gonjanje* *ima traume* Ovaj... dogovorit ćemo se... 
| sri 26 lis, 2011 9:14 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|