|
Sada je: sub 17 svi, 2025 5:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 3x21 - The Cloud Minders
3x21 - The Cloud Minders
|
ned 16 lis, 2011 9:10 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: 3x21 - The Cloud Minders
Dobro postavljena radnja - jedni uživaju doslovce na nebu i imaju sve povlastice, dok oni koji su zaslužni za to, su i dalje tamo gdje su bili na startu - i dalje zaslužuju za druge. Takva ekstremna stratifikacija će biti još bolje postavljena u VOY - Critical care, ali i ovdje je dobra ideja. Kirk je imao dvije golišave ženske u ponudi, nije nijednu zbario. Ostatak epke se uglavnom svodio na teleporterske trikove i potpuno zanemarivanje razloga zašto je Enterprise uopće došao, a to je ona biljna kuga. Umjesto da se utrkuju s vremenom, Kirk odvlači ekipu u špilje i čeka da počne djelovanje plinova da dokaže kako je štetno biti dolje. Čeka.  I čeka. Mogao se kasnije vratiti. Ovako je prekršio Prvu zapovijed. Direktno. Čitava osnova ekonomije se promjenila, koliko god ta osnova bila nemoralna. 7
|
ned 16 lis, 2011 9:21 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Dosta dobra epizoda. Šteta što nije odobrena 5. sezona ENT-a, jer bi tamo ponovno vidjeli Stratos.
Inače, za 2013. Tom Cruise snima film Horizons, koji je pomalo sličan ovoj epizodi. Radnja je smještena u budućnosti, a bavi se odnosom između radiokativne površine Zemlje i ostataka čovječanstva koje živi u orbiti, na nekakvim postajama a'la Stratos.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
pon 17 lis, 2011 8:25 am |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miroslav je napisao/la: Inače, za 2013. Tom Cruise snima film Horizons, koji je pomalo sličan ovoj epizodi. Radnja je smještena u budućnosti, a bavi se odnosom između radiokativne površine Zemlje i ostataka čovječanstva koje živi u orbiti, na nekakvim postajama a'la Stratos. Da pogodim... on će spasit radioaktivce? Bilo je dosta nelogičnosti u ovoj epki, bar u ponašanju glavnih junaka... možda su prolupali od silnog putovanja po svemirskim pustopoljinama... no svejedno ocjena 8. Kirk & ekipa su dosta kršili prime directive, praktički u svakoj epizodi u kojoj se ne beamaju na federacijski planet, tako da po tom pitanju ne kužim čemu čuđenje, Miki. Osim ako te ne veseli. 
uto 18 lis, 2011 12:57 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Miroslav je napisao/la: Inače, za 2013. Tom Cruise snima film Horizons, koji je pomalo sličan ovoj epizodi. Radnja je smještena u budućnosti, a bavi se odnosom između radiokativne površine Zemlje i ostataka čovječanstva koje živi u orbiti, na nekakvim postajama a'la Stratos. Da pogodim... on će spasit radioaktivce? I ne samo to.... naime, u igru su uključeni i.... pazi sad... IZVANZEMALJCI! Kladim se kako ćemo dobiti novo Bojno polje Zemlja. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
uto 18 lis, 2011 1:51 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Hm. Ne bih rekla. Kad je zadnji put Tom Cruise glumio u lošem SFu?
uto 18 lis, 2011 1:56 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Hm. Ne bih rekla. Kad je zadnji put Tom Cruise glumio u lošem SFu? Pod tim nisam mislio na loš SF nego na potencijal za scijentološko izdrkavanje.
Benedikt XVI
|
uto 18 lis, 2011 1:59 pm |
|
 |
Number One
|
Nisam gledala BE, pa ne znam što pod tim misliš. U BE je glumio Travolta, a ovdje će glumit Cruise, pa i tu ne vidim poveznicu. Dakle, na osnovi već viđenog, film bi prije mogao bit hit, a ne *hit. 
uto 18 lis, 2011 2:08 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Nisam gledala BE, pa ne znam što pod tim misliš. U BE je glumio Travolta, a ovdje će glumit Cruise, pa i tu ne vidim poveznicu. Dakle, na osnovi već viđenog, film bi prije mogao bit hit, a ne *hit.  Travolta i Cruise, scijentologa dva,...  Xenu, izvanzemaljci iz vukana and that stuff... 
Benedikt XVI
|
sri 19 lis, 2011 10:22 am |
|
 |
Number One
|
Čitaj moj potpis.
sri 19 lis, 2011 3:22 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|