Autor/ica |
Poruka |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 1x06 - Mudd's Women
...pa ako nekog želiš prikazati starijim no što je... make-up artisti isto koriste šminku...
čet 25 stu, 2010 12:31 pm |
|
 |
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Bobice, pitala sam te konkretno za tu sliku. Ali dan kad čujem da kažeš nekome "imaš pravo" će bit dan kad ću...erm...kad ćuuuu...  nešto! Nešto ću definitivno. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
čet 25 stu, 2010 12:39 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kako mogu reći da imaš pravo oko nečega u što ja vjerujem da nemaš pravo...
...naime ni s jednim svojim argumentom me nisi uvjerila u spurotno...
...i znaći po tvojoj logici Archer zapravo izgleda ovako... ...no uspijeli su ga dobro našminkati da izgleda ovako... ...ah šta volim vremenske paradoxe...
čet 25 stu, 2010 5:32 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ajme Bobo, kako to da si baš Archera išao stavljati za primjer? 
|
čet 25 stu, 2010 5:52 pm |
|
 |
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Bobooooooo... Ma odustajem.  EDIT: Ne, ne odustajem zapravo. Ženi je maknuta šminka, ne stavljena. EDIT 2: Ma odustajem.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
čet 25 stu, 2010 7:34 pm |
|
 |
Egzobiolog
|
_Oz je napisao/la: Ajme Bobo, kako to da si baš Archera išao stavljati za primjer?  ...a to sam se prvo sjetio... Mir'Na Riker je napisao/la: EDIT: Ne, ne odustajem zapravo. Ženi je maknuta šminka, ne stavljena.
EDIT 2: Ma odustajem. EDIT 1 - neznam di je logika naci ženu u tridesetima koja izgleda ko da joj je 50... te ju našminkat tako da izgleda u dvadesetima, pa joj onda tako skinut šminku da izgleda ko da je u pedesetima...
EDIT2 - očekivao sam to
čet 25 stu, 2010 9:27 pm |
|
 |
Častoljupka
|
Ok, Bobo. Što god ti kažeš. Samo mi reci jednu malu malenu malecku stvar.  One dvije slike koje sam postala na prethodnoj stranici...sjećaš se? Na kojoj ti izgleda kao da žena ima više šminke? 
|
čet 25 stu, 2010 9:47 pm |
|
 |
Egzobiolog
|
...ima više naglašene na drugoj... ...no na prvoj ima da izgleda starije...
pet 26 stu, 2010 12:16 am |
|
 |
Častoljupka
|
To je sve što sam htjela čut. Zafaljujem, bobočka. 
|
pet 26 stu, 2010 12:37 am |
|
 |
Egzobiolog
|
...najprije kažeš da je prvoj maknuta šminka... ...a sad se slažeš samnom da je ima da izgleda starije...
...ah ok...
pet 26 stu, 2010 12:41 am |
|
 |
Častoljupka
|
Ekšli, onaj prvi redak je sve što sam htjela čut, drugi sam ignorirala.
|
pet 26 stu, 2010 4:38 pm |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Pa poanta epizode da nije bitno da je žena sexy, glavno da želi udovoljniti mužu i da je dobra s kučanskim poslovima  Ne, nego nakon što su skužili da ove dvije gorenavedene točke obilježavaju epku su se pokušali izvuć sa spikom da je ljepota prolazna i ako se dečki/djevojke/muževi/žene biraju samo iz površnih razloga, dobiješ praznu ljušturu, a ne osobu od krvi i mesa. Dobro, i to je istina... ali glede mojeg komentara, šta kažeš na sljedeću izjavu od Eve: "You don't want wives, you want this. This is what you want, Mister Childress. I hope you remember it and dream about it, because you can't have it. It's not real! (takes the pills) Is this the kind of wife you want, Ben? Not someone to help you, not a wife to cook and sew and cry and need, but this kind. Selfish, vain, useless. Is this what you really want? All right, then. Here it is." 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sri 01 pro, 2010 4:14 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Weeeeeeeee! Napokon anketa u kojoj mogu glasat za ocjenu! 9 Mirna, zaboravila s foggy efekt, kad popiješ tableticu oko tebe se stvori lagana svjetleća sumaglica od koje izgledaš zanosnije. Al seriously, meni je sasvim ok poanta epizode, kako sami svojom snagom i uvjerenjem možemo izgledati bolje i... samouvjereno. I čista devetka jer je lik izašao za ženskom u pješčanu oluju. Ne znam nikog, ali stvarno nikog, tko bi to napravio, ma da ženska ne znam kako dobro izgleda. 
uto 07 pro, 2010 12:09 pm |
|
 |
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 7. Jedna ENT-ova epizoda bila je inspirirana ovom epizodom.
|
sub 22 sij, 2011 8:51 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Bobo, kad su "poružnili" žene u epizodi, samo su im šminku maknuli, pobogu.  Danas sam ponovno gledala epizodu, i definitivno su im u sceni na Enterpriseu dodali bore i dodatno ih poružnili. Dok su onu zadnju plavu tetu na kraju epizode našminkali da izgleda prirodno. Dakle, u niti jednom trenutku te žene nisu bile bez šminke. A epka je bila malo blesava, šta jes jes. 
pet 22 vel, 2013 7:51 pm |
|
 |
|