|
Sada je: sri 18 lip, 2025 7:31 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Dogovori o anketi
E ovak. Do sada sam otvorio 99 tema. Otvorio sam ih 98, i onda je Oz prošli (ili pretprošli?) tjedan splitao nešto o kompjuterima, tak da je ispalo da sam i tu temu otvorio. A taman sam ciljao da mi stota tema koju sam otvorio bude epizoda sa Triblovima  . No do te epizode je još jedna - Wolf in the fold. Da Oz nije splitao, otvorio bi je. Ovak, nek neko drugi (napokon) otvori tu anketu. Već jednom. Tak da se moj ego našopa sa stotom temom i Triblovima.
|
uto 07 lip, 2011 8:31 pm |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Otvoreno, uživaj BTW, meni još malo pa 350. tema. Mislim da sam po topicountu odmah iza Bobe 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
uto 07 lip, 2011 9:49 pm |
|
 |
MINDFVCK
|
Baš si srčeko. A mogao bi malo češće otvarat, da ne moram stalno žicat? Ne samo ti šefe, već bilo tko. Kad nitko ne gleda.  _______________________________________________________________ Polako mi se bliži kraj TOSa. Dobro ajde nije baš kraj kraj, ali imam još 11 epizoda. Kad bude to gotovo, jel može otvaranje novog podforuma - TAS anketa? 
|
pon 19 ruj, 2011 9:29 pm |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Što se mene tiče, može, makar pitanje je tko će ti tamo pisati kad uzmeš u obzir da ste jedino ti i spet do sada redovito komentirali TOS, koji je puno popularniji od polukanonskog TASa...
Brijem da će na kraju tamo stajati jedino tvoji postovi, plus tu i tamo poneki padobranac...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pon 19 ruj, 2011 9:34 pm |
|
 |
MINDFVCK
|
Cvicek je napisao/la: Brijem da će na kraju tamo stajati jedino tvoji postovi, plus tu i tamo poneki padobranac...
 A ko da je sad nešto drugačije u TOS.
|
pon 19 ruj, 2011 9:36 pm |
|
 |
anarho trekkie
|
Kako sam iznad dao do znanja, razlika je u spet - jer koliko sam vidio, i ona je redovito komentirala TOS, makar se nije raspisivala tako puno kao ti... No da, kad želiš, javi pa otvorim podforum za TAS pa ćeš moći biti ponosan na sebe da su u jednom podforumu većina postova upravo tvoji 
|
pon 19 ruj, 2011 10:06 pm |
|
 |
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki, nađi si neki posao.  Makar konobari... TAS, čoeče... 
|
pon 19 ruj, 2011 10:15 pm |
|
 |
MINDFVCK
|
Imaš problema Širajzl?
|
pon 19 ruj, 2011 11:27 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Baš sam nekidan htio predložiti otvaranje TAS ankete nakon TOS-a, jer je to jedina Trek serija koju još nisam gledao, a odgađam jer nemam s kim komentirat. Miki, pravit ću ti društvo, obećavam. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
uto 20 ruj, 2011 9:55 am |
|
 |
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki je napisao/la: Imaš problema Širajzl?  Jok, samo se čudim što bi gledao TAS od sveg mogućeg, valjda imaš višak vremena. 
|
uto 20 ruj, 2011 12:10 pm |
|
 |
MINDFVCK
|
Epizoda traje 20 minuta, težak gubitak vremena. 
|
uto 20 ruj, 2011 9:08 pm |
|
 |
anarho trekkie
|
Podržavam Mikijevu volju da pogleda TAS, zašto ne - ako netko voli neku seriju, ne vidim zašto bi bio gubitak vremena baviti se i ajmo reći sporednim trek stvarima, u što sigurno spada i TAS. Miki gleda TAS, ja promišljam o ekonomsko-socijalnom funkcioniranju ST svijeta, netko izrađuje makete, netko piše fanfic, netko proučava tehnologije... i sve u svemu svi se bavimo onime što nam je zanimljivo u svoje slobodno vrijeme. Mikijevo gledanje TASa nije lošije od recimo gledanja South Parka ili nekog drugog crtića ili serije, ili igranja komp igri...
Ja sam pogledao prvu epku TASa još prije cca 10 godina, i nije me se nešto specijalno dojmio, ali ne bih ga niti odbacio kao trash...
|
uto 20 ruj, 2011 11:36 pm |
|
 |
MINDFVCK
|
shirajzl je napisao/la: Miki je napisao/la: Imaš problema Širajzl?  Jok, samo se čudim što bi gledao TAS od sveg mogućeg, valjda imaš višak vremena.  Reče čovjek koji se upravo pohvalio da je odgledao 5 epki The Wire od kojih svaka traje skoro sat vremena. Al fakat, zašto ne bi pogledao TAS? I to je Trek. U mini izdanju. 20 minuta i nekih dvadeset i nešto epizoda. Puno više vremena sam ulupao na South Park.
|
sri 21 ruj, 2011 9:33 pm |
|
 |
PARTIJA
|
Evo Miki javno se ispričavam. Bila je šala, ali je na kraju ispala uvreda. Nije mi to bila namjera. 
|
čet 22 ruj, 2011 6:22 pm |
|
 |
MINDFVCK
|
Evo Širajzl javno prihvaćam tvoju ispriku. Jer ti ne konobariš pa stigneš gledat Kak sam upozno vašu mater i Žicu.  _______________________________________________________-- BAMP Cvičeče, otpri TAS ANKETU.  Idem gledat crtiće. 
|
čet 20 lis, 2011 5:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|