| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Otvaranje novih podforuma
Mr.bobo je napisao/la: ...imam ja jedan prijedlog... ...za podforum... ...SF OFF... ...gdje bi bile sasprave o filmovima i serijama koje nemaju veze s SF-om... ...npr. Bostonko pravo... itd... Odlican prijedlog  ja vec neko vrijeme razmisljam otvoriti jos koji podforum. Podforum o ne-SF serijama mi dosta svidja kao ideja.... Forum je ovdje radi ljudi na njemu, da im bude gust, a ne obrnuto... i zbilja me zanima cuti sta bi jos htjeli vidjeti na njemu, pa da to u skladu s mogucnostima i napravimo (a ne samo prepucavanja oko gluposti ili suhoparne forumske obavijesti )E sad... imam jos par ideja koje jos nisam skroz osmislio.... pa cu tu malo trkeljat, a vi komentirajte sto bi htjeli vidjeti, na kraju mogu i otvoriti anketu na temelju prijedloga, i neka se do kraja mjeseca otvori podforum koji korisnici najvise zele!  Mogli bi umjesto "ne-sf serije" otvoriti podforum za ne-SF serije I filmove (ili i TV opcenito.. samo treba smisliti dobro ime) Da li bi ikoga zanimalo podforum o knjizevnosti (pretpostavljam da ne, ta poneka tema o knjigama vrlo brzo propadne) Podforum posvecen necem drugome, sto ima bar mrvicu veze s STom i SFom? Ili nesto sasvim drugacije? Slusam sugestije! (  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 13 svi, 2008 9:23 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Otvaranje novih podforuma
Tv&film sa podforumom kinoteka 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 13 svi, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Ne-SF serije i filmovi
...pa može se i tako topic zvati... 
| sri 14 svi, 2008 11:57 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ne-SF serije i filmovi
...pa može se i tako topic zvati...  ajmo pokusati smisliti neko ljepse ime od tog 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 svi, 2008 12:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ne-SF serije i filmovi
...pa može se i tako topic zvati...  ajmo pokusati smisliti neko ljepse ime od tog  ...imaš nešto u rukavu?? ...meni je to ok, no i smislit ću alternativu 
| sri 14 svi, 2008 12:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa sto se mene tice kinoteka je bas dobar naslov
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 14 svi, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa onaj moj prijedlog mali je bio da postoji TV&film forum sa pdf-om Kinoteka koji ce se bavit novijim filmovima i kino izdanjima Dobro moze bit i drugacije ali tako nekako bi meni bilo okey , pokrili bi sve vezano uz tv i film u jednom potezu
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 14 svi, 2008 12:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: pa sto se mene tice kinoteka je bas dobar naslov ...kako bi serije uklopio u kinoteku... ?
| sri 14 svi, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a da ugasimo holodeck u sadasnjem obliku i otvorimo holodeck di ce se pricati o drugim serijama i filmovima? ak me kuzite... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 svi, 2008 1:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da , fakat...  ...teme koje se tiću udrghe prebacimo tamo, foto sekciju u moj kutak, i ostalo u zoff... ...i samo ga preimenujemo 
...jer i onako se niš posebno ne događa tamo...
| sri 14 svi, 2008 2:33 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Eci-peci-pec ti si mali zec. Denny Crane! 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 14 svi, 2008 4:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Tv&film sa podforumom kinoteka  Nije losa ideja.... jedino mali minus je samo otvaranje jos jednog podforuma ispod "glavnog" podfuruma... ali I can live with that ... pogotovo jer mi padaju ideje da se jednom ako bude zanimanja, pocnu ispod "Ostali SF" otvarati mali podforumici (tipa oni u kutcima) posveceni odredjenim serijama... ali za sada mi se ne cini da za to ima interesa... (tj. nitko mi to jos nije predlozio, pa jedna serija = jedan topic za sad funkcionira OK) Chaky je napisao/la: a da ugasimo holodeck u sadasnjem obliku i otvorimo holodeck di ce se pricati o drugim serijama i filmovima? ak me kuzite...  Sudbina holodecka ce biti odlucena u iducih nekoliko dana, u svakom slucaju nece ostati kao jedan od glavnih podforuma... Mr.bobo je napisao/la: ...da , fakat...  ...teme koje se tiću udrghe prebacimo tamo, foto sekciju u moj kutak, i ostalo u zoff... A i to nije losa ideja... u biti jedna od 2 koje i razmatram(o)... Gul Remal je napisao/la: Eci-peci-pec ti si mali zec. Denny Crane!  Cini mi se da ce ipak Ternek biti prvi koji ce otvoriti temu o Boston legalu u buducem podforumu...  Chaky je napisao/la: ajmo pokusati smisliti neko ljepse ime od tog  Zelim da bude lijepo i funkcionalno i ime i podnaslov. Ja razmisljam da za dosta podforuma promjenim podnaslove, jer jednostavno nemaju smisla (od sitnih kozmetickih, do kompletnih renejmova) ... Da ne zaboravim, imate li kakve prijedloge za podforum s nekom drugom temom osim TVa? Imam filing da s obzirom da svi vec raspravljate o TV/film podforumu, da vas to i najvise zanima... i kako za sada stvari stoje, prvi novi podforum bit ce posvecen tome.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 15 svi, 2008 7:16 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Imam pitanje... zašto ne postoji podforum za ST glumce ili decidirano mjesto gdje možemo postat o svojim najdražim glumcima/glumicama? Isto pitanje stoji i za ST likove. Ako postoji, molim da me uputite, jer ga nisam mogla pronaći. 
| sub 13 lip, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nema posebnog podforuma o tome, a koliko znam nije ni bilo puno topica baš o glumcima... ako bi bilo 10ak aktivnih tema o glumcima, svakako bi se moglo otvoriti pitanje otvaranja pod-podforuma o tome. No svakako možeš o glumcima otvoriti teme u ST Brbljaonici  Ima li tko još kakvu ideju za otvaranje podforuma? Mi smo brainstormali o preuređenju Star Trek podforuma, ali nismo do sada smislili nešto što bi svima bilo naj...
|
| ned 14 lip, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Thanx! Bude još tema o glumcima onda... 
| ned 14 lip, 2009 3:56 pm |
|
 |
|