| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Prijedlozi
Ja sam pitao hoće li se otvoriti ENT i TOS ankete, čini se sasvim logičnim da to postoji, te da prijašnje ankete budu 'on-going', dakle da nema vremenskog ograničenja da se promjeni glas; pogotovo kod ovih serija koje se trenutno ne emitiraju na telki. Samo treba pronaći nekoga tko bi to sredio. 
|
| sub 10 lis, 2009 4:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Miki je napisao/la: Ja sam pitao hoće li se otvoriti ENT i TOS ankete, čini se sasvim logičnim da to postoji, te da prijašnje ankete budu 'on-going', dakle da nema vremenskog ograničenja da se promjeni glas; pogotovo kod ovih serija koje se trenutno ne emitiraju na telki. Samo treba pronaći nekoga tko bi to sredio.  To bi se moglo srediti, ali onaj tko je pravio bar jednu anketu zna koliko je to dugotrajan posao... Možda, s vremenom...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 10 lis, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Pa nije toliko dugotrajan posao, samo triba promijeniti prvi post svake ankete, tj. staviti da anketa traje beskonacno. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 10 lis, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
možda kasnije jer se trenutno voy prikazuje i nemamo još pobjednika... za ostale ćemo vidjeti... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 10 lis, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mr.Good je napisao/la: Pa nije toliko dugotrajan posao, samo triba promijeniti prvi post svake ankete, tj. staviti da anketa traje beskonacno.  ...da ima logike u tome svemu... ...vjerojatno će mo to i napraviti... ...trebamo se još dogovoriti, pa će te biti izvješteni... 
| ned 11 lis, 2009 2:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Svima koji su pitali za otvaranjem anketi za glasovanje: To je odobreno još prije tjedan+ dana, sada je potvrđeno službeno u Q space, tako da je na moderatorima da otključaju sve TNG i DS9 ankete za glasovanje kada budu u prilici. VOY ankete će se otvarati za stalno glasovanje tek nakon što prođe redovito glasovanje.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 11 lis, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Dajte Ozu kutak ipak je moderator i da ga ne moraju ispitivat ljudi u svojim kutcima... Nek plati tu siću i to je to...
|
| pon 09 stu, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Dajte Ozu kutak ipak je moderator i da ga ne moraju ispitivat ljudi u svojim kutcima... Nek plati tu siću i to je to... Predlažeš mi da "kupim" kutak? Nisam ja Mamić da kupujem... Imam ja principe. 
|
| pon 09 stu, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Zaključajte temu Zašto i kako naboti Neelixa na kolac.
|
| sri 30 pro, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Zaključajte temu Zašto i kako naboti Neelixa na kolac. Dobra ideja... Razmislit ćemo o tome... 
|
| sri 30 pro, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
PrincMatias je napisao/la: Zaključajte temu Zašto i kako naboti Neelixa na kolac. ...evo i ja se slažem... ...kao i ona jednako takva s Weslyem... ...jer jedan veliki dio forumaša respectira ta dva lika... ...pa nije u redu da bute takav nasov...
...zapravo mogu ga promijeniti malo... ...da bude prihvatljiviji... 
| pet 01 sij, 2010 11:27 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kako mi je post izbrisan sa slične teme, onda predlažem ovdje..........
Da se statistike glasovanja za star trek epizode, rade periodički svako određeno vrijeme, zato jer se stanje u anketama non stop mjenja.
Odnosno da se prema tome postupa jednako kao i sa forumskih statistikama koje se objavljuju periodički.
|
| sub 09 sij, 2010 5:50 pm |
|
 |
|
bubica
|
Prijedlog razmotren i odbijen. Cvicek je napisao/la: Glasa se samo mjesec dana, jer u protivnom nikada ne bi imali finalnu anketu, ako bi ankete za pojedinačne epizode trajale vječno.
Bolje je da ankete ostanu otvorene za stalno. Više glasova = točnija anketa. Koliko ljudi bi uopće bilo zainteresirano da ponovno glasaju kad ih i sada u mjesec dana ima jedva desetak...
Uglavnom, ostaje kako je bilo, odluka se neće mjenjati i pitanje smatram odgovorenim.
Ponavljanje istog pitanja smatrat ću trolanjem u rangu Pravila 5.06. EOD.
|
| sub 09 sij, 2010 6:21 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sad kad svaka serija ima vlastiti podforum, predlažem da se Velike Trek Ankete razmonitraju, te sve ankete iz tog podforuma odu pod onaj odgovarajući podforum, ovisno o kojoj se seriji radi. Dakle da sve ankete o epkama TNG-a odu pod TNG, sve ankete DS9 odu pod DS9 itd. I još predlažem da se tamo epke kategoriziraju po sezonama, lakše bi bilo za pronaći neku epku koja se želi komentirati. Razmotrite.
|
| čet 14 sij, 2010 3:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...aha, misliš da se unutar npr. TNG podforuma napravi još 7 podforuma u kojima bi bile sve epizode... ? ...da li se time dovia na preglednosti??
| čet 14 sij, 2010 3:52 pm |
|
 |
|