|
Sada je: sri 24 lip, 2026 7:31 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koga ste sve upoznali uživo s foruma?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Koga ste sve upoznali uživo s foruma?
Shadowmaster Tom'caT Chaky nenadg T'Grel Katiru Lil'Mee Mislav maX Simba @zr@ lavica zmajchek Tigana Gul Remal Teilani cvicek Mr.Spock Sayock Ire General Chang Dr. Jones Exxar Vamak Ted;DeA Borg.Queen Mr.bobo gogo_st frenky Old Yoda TerNek Ant J.L. pekar Nightshoot vb23 D3R KQM@HdANT Shadowh86 Borg_Drone Homo Cyberneticus Tigana Pax Ezri Lucrezia BORGia Brlja
44-prema trenutnom popisu forumasa, ak slucajno nisam nekog preskocio
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 13 stu, 2007 2:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster Tom'caT Chaky T'Grel TerNek Lil'Mee Mislav predsjednik max Simba Krešo Gul Remal Green cvicek General Chang Chrisette Ted;DeA Borg.Queen Miroslav Capri frenky Ant Talos T'rapavi Jogi6 Nightshoot vb23 MacGyver Shadowh86 -fallen-one- Rhea omega722 Pax Nenadg gogo_st Borg_drone Tigana Sayock - iz viđenja... nismo prićali dr.Jons Ezri Lucrezia Borgia Barbie Homo Cyberneticus zmajchek D3R KQM@HdANT čarobnjak Lela
--------------- 47 
| pet 23 stu, 2007 12:38 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Chaky je napisao/la: http://usscroatia.hr/forum/viewtopic.php?f=16&t=1629&st=0&sk=t&sd=a&start=72
+ locutus DM, magister (ili se varam?... locutus... da li se varam?)
54 ne varas se...Magister i Harris...ta dvojica isto!....joooj i da Zel Uneec...on isto
| pet 23 stu, 2007 2:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
novi update:
Shadowmaster Tom'caT Mr. bobo T'Grel TerNek Lil'Mee Mislav predsjednik max Simba Gul Remal cvicek General Chang Ted;DeA Borg.Queen Ant Jogi6 Nightshoot vb23 MacGyver Shadowh86 Pax Nenadg Katiru @zr@ Darth Vallo lavica zmajchek Tigana Azdaja Teilani Sayock G'Kar Ire Krvoje Exxar Admiral Aral Vamak Ted;DeA gogo_st Old Yoda J.L. pekar D3R KQM@HdANT Borg_Drone -fallen one- Omega722 dr. jones naga sadow ezri Lucrezia BORGia Barbie Brlja Locutus DM magister harris picard Zel Uneec ČAROBNJAK lela liburnicon pr homo cyberneticus
61
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster Tom'caT Chaky T'Grel TerNek Lil'Mee Mislav predsjednik max Simba Krešo Gul Remal Green cvicek General Chang Chrisette Ted;DeA Borg.Queen Miroslav Capri frenky Ant Talos T'rapavi Jogi6 Nightshoot vb23 MacGyver Shadowh86 -fallen-one- Rhea omega722 Pax Nenadg gogo_st Borg_drone Tigana Sayock - iz viđenja... nismo prićali dr.Jons Ezri Lucrezia Borgia Barbie Homo Cyberneticus zmajchek D3R KQM@HdANT čarobnjak Lela Picard BrickTop1984 frances
--------------- 50 
| sri 19 pro, 2007 12:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 19 pro, 2007 2:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Idem i ja probati sloziti popis....
Shadowmaster Tom'caT Mr. bobo T'Grel TerNek Lil'Mee Mislav El Zvonko MaX Simba Gul Remal General Chang Ted;DeA Borg.Queen Ant Pax Nenadg Katiru @zr@ lavica zmajchek Tigana Teilani Sayock G'Kar Ire Krvoje Admiral Aral (Bak?) Vamak gogo_st J.L. pekar D3R KQM@HdANT Borg_Drone dr. jones naga sadow ezri Lucrezia BORGia Barbie Locutus DM picard CAROBNJAK homo cyberneticus BrickTop1984 frances Zel Uneec Harris mr.Spock frenky marina
=49
Za neke nisam siguran... Anamaria je rodjakinja od mr.Spocka? Shadow je decko koji je prije parput navratio u udrugu? daniel iz udruge?, Nightshoot (je dosao parput prije?), liburnicon pr - vjerojatno ga sreo u Opatiji...... vb23, MacGyver, Darth Vallo, Azdaja, -fallen one-, Omega722, Old Yoda, Brlja, magister, lela, neeData? mozda sam neke upoznao ali ih ne znam pod forumskim nickom?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 pro, 2007 4:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.Bobu Max-a Chakija Anta Lucrezia BORGi-u i njenu frendicu frances Cvicek-a TerNek-a Tom'caT-a Locutus DM-a
i sutra ostatak ekipa koji budu u udruzi
Sory ako sam koga zaboravio.
| sri 19 pro, 2007 4:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop1984 je napisao/la: Mr.Bobu Lucrezia BORGi-u i njenu frendicu (zaboravih Nick) Sory ako sam koga zaboravio. Frendica se zove frances
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 pro, 2007 4:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
cvicek je napisao/la: BrickTop1984 je napisao/la: Mr.Bobu Lucrezia BORGi-u i njenu frendicu (zaboravih Nick) Sory ako sam koga zaboravio. Frendica se zove francesTNX
| sri 19 pro, 2007 4:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
cvicek je napisao/la: Idem i ja probati sloziti popis.... a mene nema? Mislis da me jos nisi upoznao kako treba?  Anamaria, Shadow, daniel - za njih ni ja ne znam tko su tocno Omega722 - to ti je onaj decko sa bogoslovnog kaj je dosao 2 puta... bio se ponudio raditi dizajn za fanzin i nakon toga netragom nestao Nightshoot, vb23 - njih si vrlo vjerojatno vidio u udruzi... ako ne i upoznao...., prije su bili malcice cesci posjetitelji a sada ih uopce nema liburnicon pr - "vjerojatno ga sreo u Opatiji..." - indeed Darth Vallo - leov frend metalac (?) sa rostiljade za leov pretprosli rodjendan (na bundeku) Azdaja - nasa ex-krojacica tajana Old Yoda - onaj warser sa kondomima... (bar mislim... ili je to onaj drugi warser koji se palio na tdu... jedan od njih dvoje sigurno) Brlja - decko kojeg smo upoznali na rikonu viewtopic.php?f=1&t=1999&st=0&sk=t&sd=a&start=29lela - cura koja je bila dosla sa Carobnjakom na nasu skupstinu neeData - njega pretpostavljam da nisi vidio jer on sa nama komunicira iskljucivo prek foruma i mailova magister - njega si upoznao na domikonu -fallen one- - navratila je (mislim) 2 puta u klub sa mr. bobom i tada je, mislim, nosila vojnu siletricu (ili nesto sto bi ja nazvao vojnom siltericom  ) MacGyver - vjerojatno slicno kao i fallen one (samo bez silterice  )

|
| sri 19 pro, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Update... 49 + Chaky (kopirao sam njegov popis pa dodavao jos pa sam ga preskocio)Omega722 - sjecam se, bas sam mislio popricati s njim o dogmama, bad religionu, sotonizmu, bibliji i sl Nightshoot - mislim da znam tko je..... 90% sam siguran da sam ga uppoznao (vb23... hmmmmmmm)Liburnicon pr (budemo se i drugi put upoznali ali da se ovaj puta bolje sjecam )Darth Valo - lik koji je bio u Marilyn Manson odjeci, duga kosa, rincice?Azdaja (zla zeno, kad cu ja dobiti svoju Babylon5 uniformu koju sam narucio jos 2005.? )Lela - nisam ju sluzbeno upoznao, ali je se sjecam sa skupstine...magister (ako C tako kaze.... zapamtio sam par faca, ali malo manje nadimaka...)= 57 Old Yoda - trebao bi pogledati slike... a kaj nije taj TD-in bio Pekar ili tako nesto? -fallen one- se ne sjecam, ni macGyvera, ni vb23.... mozda bi se sjetio sa slika
|
| sri 19 pro, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
cvicek je napisao/la: Darth Valo - lik koji je bio u Marilyn Manson odjeci, duga kosa, rincice? eh... ajmo reci da da  cvicek je napisao/la: Old Yoda - trebao bi pogledati slike... a kaj nije taj TD-in bio Pekar ili tako nesto? a bilo ih je dvoje  ... bilo je svega u tom trokutu 

|
| sri 19 pro, 2007 9:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Shadow-odustao od faxa;dobio je posao veterinara na Braču. ...tako da ga baš i nećemo vidjeti više... Chaky je napisao/la: -fallen one- - navratila je (mislim) 2 puta u klub sa mr. bobom i tada je, mislim, nosila vojnu siletricu (ili nesto sto bi ja nazvao vojnom siltericom  ) ...točno, a ona je buduća predsjednica gate udruge  Chaky je napisao/la: MacGyver - vjerojatno slicno kao i fallen one (samo bez silterice  ) ... -na njega si naletio nekoliko puta u gradu, no u udrugu nije dolazio... 
| čet 20 pro, 2007 11:54 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Hm...aj da vidim, Bobo, Frenky, Lukrecija, Cvicek, Shadow, Brick, Ant, Max, Chaky, Lil'me.... Uh...Zvonko....to je sve, ako sam koga zaboravio nek me podsjeti...
| čet 20 pro, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|