| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Pritužbe
Ja bi predložio ako se može napraviti da svi smjalići budu na istom mjestu tako da nemoram otvarati novi window i da to ide brže.
|
| uto 21 tra, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
PrincMatias je napisao/la: Ja bi predložio ako se može napraviti da svi smjalići budu na istom mjestu tako da nemoram otvarati novi window i da to ide brže. To bi bilo previše smjalića na jednom mjestu, pogotovo ovdje u Replay Post i Quick Replay. A to što ti je sporo, možda je uzrok tvoja internet konekcija.
| uto 21 tra, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, nema šanse da bi tolike smajliće uklopili u stranicu  A i ovo je tema za pritužbe, ovakva pitanja su više za druge topike...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Prijedlozi
Star Wars podforum
To je sve sta imam reci. 12 ljudi je za a i sve mozete vidjeti na temi SW podforum u mom kutku.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 24 tra, 2009 10:17 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A jel ima negdje određena kvota koliko ljudi treba dati svoj glas za neki prijedlog da bi bio prihvaćen? Pitam jer još uvijek nisam prelistao sve teme na ovom forumu...ima ih...nas i Rusa 1488 milijuna 
|
| pet 24 tra, 2009 11:06 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sve što je bitno već je riješeno i zatvoreno... ...a teme koje su otvorene i možeš glasati... ...čekaju tvoj glas, bez obzira koliko stare bile... ...čim više glasova, tim realniji podaci... 
| pet 24 tra, 2009 11:12 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
ok ocito se ovo ignorira jelda.. pa mozda bi se negdje drugdije prituzbe trebale dati. Ocito 13 ljudi koji zele sw podforum nisu bitni. jako ljepo
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 25 tra, 2009 11:26 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
a čuj, 13 je tvoj nesretni broj
| sub 25 tra, 2009 11:34 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
ne s...... jer i ti i svi znaju da nije fer da samo jedna serija tj samo jedan sf uz trek ima podforum.jos pogotovo akpo se gleda na sf seriju koja je dobra te na sagu koja je u rangu sa star trekom. no vama na savijest
|
| sub 25 tra, 2009 11:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...TDA, raspravit će mo to danas... 
| sub 25 tra, 2009 12:42 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Moj prijedlog je Dominijski skin ako može?
|
| sub 25 tra, 2009 5:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
PrincMatias je napisao/la: Moj prijedlog je Dominijski skin ako može? ...a kakve bi on trebao biti boje...? ...neke žute, ljubičaste, smeđe...?
| ned 26 tra, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ted;DeA je napisao/la: ne s...... jer i ti i svi znaju da nije fer da samo jedna serija tj samo jedan sf uz trek ima podforum. Naravno da nije pošteno, ali meni i dalje nije jasno protiv koga se boriš Pi**a nam materina što nam je trebalo puna 2 dana od ponošenja prijedloga do otvaranja Miki je napisao/la: A jel ima negdje određena kvota koliko ljudi treba dati svoj glas za neki prijedlog da bi bio prihvaćen? Pitam jer još uvijek nisam prelistao sve teme na ovom forumu...ima ih...nas i Rusa 1488 milijuna  Nema, koliko ja znam  Ali svaki će se svaki prijedlog razmotriti, i meni je isto kao i frenkyju želja da bude što više dobrih prijedloga... Ako npr. na nekom drugom phpbb forumu vidite neki zgodan dodatak koji mi nemamo, spomenite to  PrincMatias je napisao/la: Moj prijedlog je Dominijski skin ako može? Ako ga izradiš, ja ću ga postaviti (ili netko drugi ako ima želju  ) , i dodati quick reply, acivity stats i ostale dodatke na njega...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 26 tra, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
otvorite sad BSG podforum?  (nabrojala sam da imamo sveukupno 12 tema zasad  )
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 10 svi, 2009 10:04 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mislim da bi veličinu sigga bilo korektno povećat na 700x250, jer sam na puno foruma uočio da su takve, a kod nekih čak i veće veličine siggovi 
Evo naprimjer, jedan forum: http://www.theomegasector.com/index.php ... =2961&st=0
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 10 svi, 2009 11:04 am |
|
 |
|