| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Slike forumaša!
evo i jedna moja novija 
| sri 28 sij, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo i mojih slikica
Evo me s dugom kosom (starija slika):

I sa kratkom kosom (novija slika):

Znam da sam zgodan , ali me zanima dali sam zgodniji s dugom ili kratkom kosom 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 24 vel, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Evo i mene... Novije slikice,kad me dugo nije bilo..  
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 24 vel, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
sad kad skuzih kak se stavljaju slike ...moram bit jos malo narcisoidna... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 24 vel, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ova ti je zakon Teddea
Evo jedne moje:

Al imam lijep auto
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 24 vel, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Mee i moja najdraza srecica Barbie... 
|
| uto 24 vel, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Oho Ova mi je još bolja
Pa ajmo još jednu svoju:

Ja u Melinu

|
| sri 25 vel, 2009 12:08 am |
|
 |
|
Overlord
|

|
| sri 25 vel, 2009 12:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto još hrabrih... koji se hoće pokazati...  ...i ovo ispred mene je prava vatra... !!! (malo su dlake na nogama stradale)
| sri 25 vel, 2009 1:17 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
|
| sri 25 vel, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E shvatila sam da nisam tu stavila jos nijednu svoju sliku  pa evo malo Teddeinog, Dašinog i mog fotosessiona Vrijeme radnje: 14.03.2009., 00:00-04:00 Mjesto radnje: parkic kod Dašinog doma I tako, dok su se pojedinci kupali u Savi, mi smo se slikali Teddea i ja u American Donatu: (btw, ficlek bio na akciji jucer  )  Dašo i ja ko dva klošara  Trio fantastikus  I za kraj, najzgodniji decko u udruzi  
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 15 ožu, 2009 12:36 am |
|
 |
|
Ensign
|
|
| pet 08 svi, 2009 9:45 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
marq khan je napisao/la: dašo je napisao/la: pa ličiš....dobro, imaš malo manju kosu i nemaš bradu...al... milsim nisi se toliko promijenio u 4-5 godina.... da... prošlo je 4 godine od te slike i kao prvo imam na slici puno dužu gosu nego sad i kao drugo imam bradu... moja ti je preporuka da odeš okulisti  pa ti si ovdje  ....he he...valjda imaš kakvu sliku sa promocije u policijskoj akademiji...( ako je bilo promocije ) a trio iz parkića  ...he he....lijepo vam ona deka odgovara 
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pet 08 svi, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ljudi ovo je topic za ostavljanje slika, a ne za besmislene rasprave.
| pet 08 svi, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
| sub 16 svi, 2009 8:01 pm |
|
 |
|