|
Sada je: sri 24 lip, 2026 10:41 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Pitaj osoblje
A što ako su dvije osobe koristile istu IP adresu. Možda kod kuće ima samo jedno računalo. 
|
| pet 30 lis, 2009 12:55 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Za to sam već napisao da je okej ako se s istog IPa spaja 2 ili više osoba.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 30 lis, 2009 1:01 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da to. Ali ne smiju dvije osobe stvoriti račun na jednom računalu?. A što ako žive zajedno i koriste isto računalo. Ne kužim razliku. 
|
| pet 30 lis, 2009 1:16 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jedna osoba ne može imati dva accounta. Ali se dvije osobe, svaka sa svojim accountom, mogu spajati s istog kompjutera (i istog IPa)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 30 lis, 2009 1:18 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Da, ali kako se vidi razlika, jeli to jedna osoba ili dvije. To mi nije jasno.
Recimo ako jedna obitelj koristi isto računalo, znači da cijela obitelj ima istu IP adresu. 
|
| pet 30 lis, 2009 1:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pa, istina je da se teško može saznati razlika, ako si na to mislila. _Oz je napisao/la: Inače, nisam siguran što naša forumska pravila kažu, ali na stranim forumima je za dupli account kazna izravni, beskonačno dugi ban. Krajnje vrijeme je da ih pročitaš 
|
| pet 30 lis, 2009 1:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
PrincMatias je napisao/la: A zašto je T'grelova ivanka nezakonita? Jer je imao dupli račun ili? Kako ste otkili da nije o posebnoj individui riječ? ...Ivanka je bila cool... ...no šalu na stranu... ...naime T'Grel je stvorio taj i još poneki acc... da bi utjecao na tijek pojedinih anketa... ...dakle takve nakane nisu etične, a i forumski neprihvatljive...
...isto tako mogu ja napraviti 10 accounta i glasati da je Ent najbolje trek serije... no to bi bio ipak low levela na koje se netko može spustiti...
...treba jednostavno prihvatti stvari takve kakve jesu...
| pet 30 lis, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Je li 'grijeh' stvoriti novo acc čisto da se zeza ljude? ne da se glasa ili tako?
(naravno... ako ta zezancija ne bi dugo trajala...)
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 30 lis, 2009 5:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne znam je li grijeh (tako nešto je teško definirati  ) ali što se pravila tiče - za to se dobije višemjesečni ban. Hmm... kolko vidim pravila su zmrdana što se toga tiče (nitko nije primjetio i popravio  )... mislim da smo se dogovarali da je prvi put 6 mjeseci, drugi put zauvijek, a ovak po pravilima ispada prvi put 3 mjeseca, pa 6 mjeseci To bi trebalo popraviti...
|
| pet 30 lis, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Mislila sam samo za zezanciju npr... za prvi april... a sad ništa... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 01 stu, 2009 8:26 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Zašto ne bi bila rasprava o ulozi žene? Pa kad su i u saboru baš nedavno imali raspravu o tome a ustav je isti još od prije 19 godina? Milsim da je zaključavanje tema još jedna od pogrešaka...
|
| uto 03 stu, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zašto se onemogućuje rasprava o ne-Trek temama? Tu se govori o nekim ljudskim pravima. Pa zar se ne može o tome raspravljati?? Ok, prava se ne smiju kršiti ali to ne znači da se o njima ne može vodit jedna demokratska rasprava. I tu novi admini/modovi/GM-ovi koji nisu članovi udruge rade neka svoja pravila. Zna se dobro na koju temu mislim i na kojeg moderatora mislim.
Ovo je prevšilo svaku mjeru! Ne samo da ću potegnut ovo na Skupštini nego će se čut za ovo. Gušite svaku demokratsku raspravu (pogotovo ovi "zeleni" koji misle ako su dobili vlast da mogu radit šta žele, a ja sam u udruzi 4 godine pa ne pravim se da imam neku vlast). Sramota.
EDIT: vidim i prethodni post od PrincMatiasa - ima čovjek potpuno pravo.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 03 stu, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Slažem se u potpunosti .....
|
| uto 03 stu, 2009 12:52 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Vratit ću temu ako se izmijeni čitav uvodni post. Citat: trebaju ili biti muškarci i žene jednaki pa naprimjer da su jednako plaćeni za isti posao? Krajnje degutantno i šovinističko pitanje. Temu sam ocijenio opasnom, jer je jednakost spolova nešto o čemu se ne raspravlja. Možemo postić neko kompromisno rješenje i preorjentirat temu da bude o feminizmu kao filozofiji. Jel se slažete?
|
| uto 03 stu, 2009 12:57 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Baš me zanima tko je takvu glupost napisao. Takvo nešto može napisati samo netko, krajnje primitivnih stavova koji je ispao iz bliskog istoka. 
|
| uto 03 stu, 2009 12:59 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|