|
Sada je: sri 24 lip, 2026 6:04 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Prijedlozi
onda nista od obrade podataka...
jer inace ne mogu znati koliko vrijedi recimo jedna jedinica ili jedna desetka, ili bilo koja pojedinacna ocjena.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 14 svi, 2010 7:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Glasovi bi trebali biti tajni... Moje mišljenje o tome već znaš... 
|
| pet 14 svi, 2010 7:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa oni koji sudjeluju u raspravama nemaju kaj skrivati... ...tajno glasovanje mogučava provokatorima poput RaiTare da se inati nekom vragu...
| pet 14 svi, 2010 7:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Istina, slažem se s bobom da glasovanje treba bit javno
Pa nisu to predsjednički izbori ili tak nešt, zar ne?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 14 svi, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Tak i tak svi kažemo koju smo ocjenu dali.
|
| pet 14 svi, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Miki je napisao/la: Tak i tak svi kažemo koju smo ocjenu dali. ...ne svi... ...nekoliko njih se cijelo vrijeme krije... 
| pet 14 svi, 2010 8:42 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
PrijedloziAlso, predlažem da se rasprava iznad prebaci u Grafičko unapređivanje foruma. 81

|
| pet 21 svi, 2010 1:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Also, predlažem da se rasprava iznad prebaci u Grafičko unapređivanje foruma. Može, prebačeno I?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 svi, 2010 1:51 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sub 12 lip, 2010 6:19 pm Postovi: 27 Spol: Muški Naj Serija: TNG
|
Nervira me kada kliknem neki link otvara mi ga u ustom ovom prozoru tj tabu. Bilo bi kul kada bi to promjenili da mi otvara u novom tabu.
| uto 15 lip, 2010 2:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Matricar je napisao/la: Nervira me kada kliknem neki link otvara mi ga u ustom ovom prozoru tj tabu. Bilo bi kul kada bi to promjenili da mi otvara u novom tabu. LOL, klikni na link srednjom tipkom miša (kotačićem) pa će ti se otvorit u novom tabu. 
|
| uto 15 lip, 2010 4:08 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sub 12 lip, 2010 6:19 pm Postovi: 27 Spol: Muški Naj Serija: TNG
|
_Oz je napisao/la: Matricar je napisao/la: Nervira me kada kliknem neki link otvara mi ga u ustom ovom prozoru tj tabu. Bilo bi kul kada bi to promjenili da mi otvara u novom tabu. LOL, klikni na link srednjom tipkom miša (kotačićem) pa će ti se otvorit u novom tabu.  ma ok, al navika je navika
| uto 15 lip, 2010 6:47 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Predlažem da se tema "Porijeklo Hrvata" prebaci u za to predviđen podforum, a to je T'Grelov kutak, ukoliko se autor teme, PrincMatias, slaže.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 20 lip, 2010 3:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Koji je razlog da bi se ta tema selila u tvoj kutak? Nečitljiva je u Zoffu? Prijedlog mi se pogotovo ne sviđa u svjetlu činjenice da si najavio brisanje svog kutka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 20 lip, 2010 5:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Koji je razlog da bi se ta tema selila u tvoj kutak? Nečitljiva je u Zoffu? Zato što se moj kutak bavi poviješću, prema tome... logično je. Da takva jedna važna tema za naš nartod bude u, pazi naziva, Zoffu... pa di tog ima... ah, da, zaboravio sam, to je ipak uss croatia forum... nije ni čudo... Cvicek je napisao/la: Prijedlog mi se pogotovo ne sviđa u svjetlu činjenice da si najavio brisanje svog kutka  Ne, nije tako bilo. Najavio sam brisanje ako i samo ako u kranjem slučaju se iscrpe sve mogućnosti tj. ako i dalje negativno odgovarate na moje prijedloge, primjedbe i sl.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 20 lip, 2010 6:35 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Nemam ništa protiv prebacivanja teme Porijeklo Hrvata u T'grelov kutak ......
|
| ned 20 lip, 2010 7:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|