|
Sada je: sri 24 lip, 2026 6:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitaj osoblje
Vratio sam maloprije kako je bilo.... (i srušio forum na minutu-dvije dok sam to složio  ) Uglavnom, nazvao sam bricka i njemu sada radi OK, pretpostavljam i vama ostalima... ako neki od vas i dalje ne vide online usere, javite... Isprobavao sam noćas kako maknuti botove s popisa ljudi koji su trenutacno online ili su bili online zadnjih 24h (u popisu u statistici), pa sam ostavio jedan fajl koji je blokirao prikazivanje botova na online statistici, ali je izgleda nekima izblokirao sve  . Meni je radilo, ali izgleda ne-A/GM-ovima nije.... tak da ću otvoriti test usera za isprobavanje "kako forum vide obični korisnici" (mislim da za to u suglasnosti s Shadowmasterom/Ternekom smijem prekršiti pravilo 2.03  ) Moguće je da će se poneka slična greška ponoviti, jer imam još ideja šta dodati na forum.... samo mi javite (primarno moderatori+) ukoliko vidite da nešto ne štima... backupiram čak i backupove  tako da nije problem ništa vratiti nazad. .... Za politiku, pokrenuo sam raspravu o tome s osobljem, uskoro ćete znati rezulltat.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 22 vel, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zašto kada pretražujem svoje postove na onom linku u gornjem desnom kutu mi izlista topice, a ne postove...  EDIT: našao alternativno rješenje putem searcha... 

|
| pet 06 ožu, 2009 12:57 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zašto je obrisana moja tema iz mog kutka "Sretan dan Republike"? Molim moderatore i admine da se ne miješaju u moju moderatorsku politiku mog kutka. Zašto mi je dan kutak ako će netko drugi moderirat u njemu osim mene?? Prvo se valjda mene pita dopuštenje je li se smije neki post/tema obrisat/izmoderirat.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 06 ožu, 2009 1:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Trapavi - klikni na "profil" na dnu recimo ove svoje poruke iznad, i onda na "Pronađi postove korisnika/ce" (ukoliko imaš HR postavke) Odgovaram za slučaj da netko drugi ima sličnih problema  @Tgrel - sve čiste političke teme su zabranjene na forumu, bili ste obavješteni o tome. Ukoliko postoji potreba, dodat ću i post o tome iza pravila foruma. Vlasnik kutka ima pravo imati svoju "politiku kutka" dokle god se ta politika izravno ne kosi s "politikom foruma".
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 06 ožu, 2009 3:35 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: @Tgrel - sve čiste političke teme su zabranjene na forumu, bili ste obavješteni o tome. Ukoliko postoji potreba, dodat ću i post o tome iza pravila foruma. Vlasnik kutka ima pravo imati svoju "politiku kutka" dokle god se ta politika izravno ne kosi s "politikom foruma". Sve je to u redu ali moglo se mene prije upozorit da tema skreće s kursa i ja bi ju izbrisao bez problema. A ne ovako bez da me se obavijesti.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 06 ožu, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Zašto je, zaboga, cijela Cvičekova tema o Geneu bačena u trash, a ne samo prepucavanja?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 07 ožu, 2009 7:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nakon opsežnog isstraživanja uvidjeh da se meni potkrala pogreška kod moderiranja... ...najime povečao sam broj postova po stranici i označio samo postove prepucavanja... ...sad neznam da li su na prošloj stranici bilo šta oznaćeno, no ja sam bio uvjeren da je to to...
...no prebacilo se više postova nego što je to bila moje namjera...
...postovi viška koji su prebačeni u temu 'razine uvreda' vračeni su u originalnu temu...
...isprike zbog pogreške...
| sub 07 ožu, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
napisala sam tri posta, sa ovim četvrti, a piše mi da sam napisala 2
u čemu je štos? ne želim zauvijek ostati Trekkie
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 07 ožu, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Dobrodošla Mimi! Ti si napisala 2 posta u temi "PERSON ABOVE YOU..." koji je u podforumu "Quarks playground" gdje se ne računa postcount. ... @Tgrel nismo kontaktirali ni ostale vlasnike zaključanih topica. Tvoja tema je ostala još tjedan dana aktivna... @Bobo i @Ternek - i mene je zapanjilo da je nestala moja tema o geneu:) Znači bila je samo greška u pitanju? Sve 5. 
|
| sub 07 ožu, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
o... ok then... never mind  i hvala na dobrodošlici
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 07 ožu, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
malo glupo pitanje ali evo da li se može u profilu navesti mail adresa? kako npr ima web adresa, icq, msn... ako da kako? ako ne zašto ne?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 09 ožu, 2009 12:16 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ako ti je jezik HR:
Klikni gore lijevo na profil/postavke pa na profil i tamo imaš polja za upisati i web adresu, i icq i msn.
|
| pon 09 ožu, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Klikni gore lijevo na profil/postavke pa na profil i tamo imaš polja za upisati i web adresu, i icq i msn. hm, nisam mislio web nego vlastitu mail adresu i još ne vidim 
|
| pon 09 ožu, 2009 2:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
I vlastitu email adresu možeš promjeniti na istom mjestu, pod "Korisnički račun" Jesi li uopće pokušao sam naći prije nego si postavljao ova pitanja?
|
| pon 09 ožu, 2009 2:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: I vlastitu email adresu možeš promjeniti na istom mjestu, pod "Korisnički račun" Jesi li uopće pokušao sam naći prije nego si postavljao ova pitanja? ok nisi me skužio znam za to to sam već radio pitam ponovno "da li se može u profilu navesti" mail? p.s. objaviti ju da se vidi 
|
| pon 09 ožu, 2009 2:13 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|