| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Koga ste sve upoznali uživo s foruma?
Shadowmaster umjesto Shadow  ...i još si upoznao : frances , Cvičeka, Ter Neka...
| pet 21 pro, 2007 11:49 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Mr.bobo je napisao/la: Shadowmaster umjesto Shadow  ...i još si upoznao : frances , Cvičeka, Ter Neka... Hehehehe. Shadow. O masterima ćemo drugom prilikom...hahahahahahahahahahaahha. Da, fala... 
| pet 21 pro, 2007 11:58 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
postoji i samo Shadow. odnosno Shadow pa neki tamo broj (nemrem se sad tocno sjetiti) al' nema ga sad neko vrijeme vec na forumu, izgleda kao da je nesto posustao.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 pro, 2007 11:59 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Tom'caT Chaky nenadg T'Grel Lil'Mee Mislav maX cvicek Ted;DeA Mr.bobo frenky TerNek Ant Nightshoot Homo Cyberneticus Lucrezia BORGia
ak sam nekoga zaboravila - sorry
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 22 pro, 2007 1:34 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: postoji i samo Shadow. odnosno Shadow pa neki tamo broj (nemrem se sad tocno sjetiti) al' nema ga sad neko vrijeme vec na forumu, izgleda kao da je nesto posustao. ...samo Shadow86 , je ponavljam dobio posao na Braču, i od Nove godine je tamo...
| sub 22 pro, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
anamarija vam je mislavova sestra, rekla bih da je niste upoznali  daniel brijem da nije naš danijel iz kluba a shadow je bio u klubu par puta davno prije, mislim da ste ga svi vi koji češće dolazite u klub upoznali. a jučer smo upoznali i modesty... a ja bih trebala apdejtati svoj popis 
_________________ njanjanja
|
| pon 14 sij, 2008 8:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Lil'Mee je napisao/la: a jučer smo upoznali i modesty... Eh, nadam se da će modesty doći i u četvrtak pa da ju i ja upoznam. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 14 sij, 2008 9:36 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
upoznala sam sve koji su jučer bili u udruzi na moje zadovoljstvo hvala lukreciji na stručnom vodstvu. dobro mi je došlo nakon što sam malo zalutala. drago mi je da sam vas sve konačno upoznala i mogu reći da mi je bilo ugodno i prvom prilikom opet ću vam doći.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 14 sij, 2008 9:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
modesty blaise je napisao/la: ....i prvom prilikom opet ću vam doći. Iskreno se nadam. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 14 sij, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
i meni je jako drago sto smo imali priliku napokon upoznati modesty uzivo sljedeci put kad zena dode, ima da se vi slobodni muzevi poredate u spalir da si MB izabere jednog (dva, tri... ovisno o potrebi  ), ko sto ste i govorili... 
| pon 14 sij, 2008 11:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: i meni je jako drago sto smo imali priliku napokon upoznati modesty uzivo sljedeci put kad zena dode, ima da se vi slobodni muzevi poredate u spalir da si MB izabere jednog (dva, tri... ovisno o potrebi  ), ko sto ste i govorili...  to ti ugovaraš nekome date
| pon 14 sij, 2008 11:40 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
BrickTop je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: i meni je jako drago sto smo imali priliku napokon upoznati modesty uzivo sljedeci put kad zena dode, ima da se vi slobodni muzevi poredate u spalir da si MB izabere jednog (dva, tri... ovisno o potrebi  ), ko sto ste i govorili...  to ti ugovaraš nekome date ma ne, samo poticem muzeve da ucine ono sto bi ionako htjeli a posto si i ti u udruzi, izvoli i ti u vrstu e. kvaris me! NECU VISE SPAMAT! 
| pon 14 sij, 2008 11:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
viewtopic.php?f=16&t=1629&st=0&sk=t&sd=a&start=95+ sffilip Balky modesty blaise shadow = 67 jos 7 i upoznat cu pola foruma 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 15 sij, 2008 12:01 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Chaky je napisao/la: http://usscroatia.hr/forum/viewtopic.php?f=16&t=1629&st=0&sk=t&sd=a&start=95 + sffilip Balky modesty blaise shadow = 67 jos 7 i upoznat cu pola foruma  A koga to još nisi upoznao? Osim Buce!
| uto 15 sij, 2008 12:03 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
joj... necu radit novi popis ljudi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 15 sij, 2008 12:09 am |
|
 |
|