Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Re: koje ST serije niste gledali?
Da podiže na kvaliteti puno, jer sve sad daleko puno više odgovara zamisli Gena R.
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
RAI'TARA je napisao/la:
Scene borba su puno bolje sad također.
Ah mislim koliko su uzudljive i napete mogle izgledat borbe kad vidiš dvije loše izrađene makete kako se izmiću jedna od druge a kako je to u originalnom TOS-u...
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
I prije makete broda bi glumile nekoliko različitih brodova, sad je to ispravljeno, svaki brod je poseban.
Sviđa mi se Uss Antares, federacijski brod koji se u TOS-u samo spominjao, ali zbog buđeta se nije vidio, sad je to u TOS-R-u ispravljeno i taj se brod napokon vidi.
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
RAI'TARA je napisao/la:
I prije makete broda bi glumile nekoliko različitih brodova, sad je to ispravljeno, svaki brod je poseban.
Sviđa mi se Uss Antares, federacijski brod koji se u TOS-u samo spominjao, ali zbog buđeta se nije vidio, sad je to u TOS-R-u ispravljeno i taj se brod napokon vidi.
Sad me baš zanima jel postoji stranica gdje bi mogao skinut TOS-R?
Imaju ti pojedinačne epizode za skinuti na[cenzurirano]
Pazi da ne skineš obične epizode, skidaj one remastered i po mogućnosti DVD-rip.
Zadnja izmjena: Cvicek; sri 04 vel, 2009 7:00 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Re: Star Trek XI
Ta ušminkana kopija je trenutno stanje TOS-a, odnosno to je kanon. TOS je bio nazovimo to na plastičnoj operaciji.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Ima nešto, čak bih rekao nostagično, u tom orginalnom TOSu, efekti i scenografija su očajni, ali pridonose nekom orginalnom duhu, preslici toga vremena kad je serija snimana. Tako da namjeravam prvo pogledati orginal TOS do kraja, a onda jednom ponovo s remasteriranim.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
Cvicek je napisao/la:
Ima nešto, čak bih rekao nostagično, u tom orginalnom TOSu, efekti i scenografija su očajni, ali pridonose nekom orginalnom duhu, preslici toga vremena kad je serija snimana. Tako da namjeravam prvo pogledati orginal TOS do kraja, a onda jednom ponovo s remasteriranim.
Ja sam gledala oba i orginalni je jednostavno nesto sto ce svaki trekkie cijeniti vise od bilo cega.... i nista ga ne moze zamijeniti.. a ovo remasterirano smece je za ne trekkije tj.siru javnost
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
Evo i usporedbe starih i novih efekata.
btw. scenografija u TOS-u funkcionira lijepo, jedino što nije funkcioniralo su efekti. Ista stvar i sa TNG-om, i njegovi se efekti moraju mjenjati, jako su loši.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Re: Digitalno renoviranje TOS-a
Meni je jedan od razloga za gledanje orginal TOSa i to što želim gledati isti onakav TOS, kakav su gledali gledatelji prije 40 godina.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Meni se teško uživit u radnju kad su efekti loši. Kad sam pogledala remasterirani TOS, moje mišljenje o njemu se jako, ali jako popravilo. Stvarno sam uživala u epizodama. Jedva čekam da isto naprave i ostalim serijama.
Nisu u pitanju samo efekti i slika je puno bolja i realnija a većina ogrebotina i prvljavština je uklonjena.
Ni Pra-TV-gledatelji nisu imali super sliku na TVu, večina ih nije imala ni televizore u boji... Mene slabiji efekti ne smetaju, odražavaju duh toga vremena.
Da ali novim fanovima ovaka TOS će bit privlačniji za gledati.
Sve super - neka mladi fanovi gledaju remasterirani ako su im efekti u TOSu previše zastarjeli.... zašto ne...
Ali se slažem s Teddeom da za pravo upoznavanje TOSa treba pogledati i orginalni ne-remasterirani, ne-editirani TOS
Re: TOS na RTL-u?
Lore je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Lore je napisao/la:
Ali ako budu emitirali remasterirani TOS, najvjerojatnije će ići jedna ili dvije epizode tjedno kao što je bio slučaj sa Prison Breakom.
Ne vidim zašto, jer TOS-R ima 80 epizoda. Mogu ih bezproblema emitirati svakodnevno.
TOS-R je mlada serija i najvjerojatnije neće otkupiti odjednom svih 80 epizoda, nego će otkupljivati sezonu po sezonu i prikazivati dvije epizode tjedno kao što je bio slučaj sa ostalim novim serijama tipa PrisonBreak, Invasion, Terminator...
TOS-R je TOS, samo remasterirani. I vjerojatno mu cjena otkupa nije puno drugačija. Jer on zapravo mjenja obični TOS.
To nije nova serija.
Sve zemlje koje ga emitiraju, otkupile su ga u komadu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.