|
Sada je: pon 17 kol, 2026 5:54 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koje vam je najbolje piće iz Star Treka?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dakle, pitanje je vrlo lagano. Koje vam je najdraže piće iz Treka i zašto Navest ću par primjera: Kardasijanski Kanar, Romulan ale (Romulansko pivo), Klingonski Blood Wine, Bolian Tonic Water, Raktajino... Meni je osobno najbolji Kanar, zato što je sladak, i zato što brzo djeluje, a neprimjetno 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 30 sij, 2009 4:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Koje vam je najbolje piće iz Star Treka?
S obzirom da nisam pio "prava" trek pića, mogu komentirati samo 'replicirane'  , dakle: Romulan ale mi je odličan, ima mi okus po sokiću, lako se pije, i skoro svaki put me dotuče... ajmo reći da inače dok pijem sokove popijem i preko 2 litre tokom večeri (npr. dok smo u udruzi) .... pa.... Romulan ale iz ST Experiencea ima okus kao obično pivo, samo što je plave boje... niš bog zna šta.... Kanar nisam probao, a ostalo je bilo samo "renejmanje etikete" Ali ima fora flašu  BTW, @Sovereign, ako želiš, možeš i dodati anketu pa da glasamo...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 02 vel, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja nisam ništa od toga pio, ali najkul u seriji mi djeluje Romulan ale. 

|
| pon 02 vel, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A gdje su poznati Earl Grey, Coffe Black, Prune juice??
| pon 02 vel, 2009 4:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop je napisao/la: A gdje su poznati Earl Grey, Coffe Black, Prune juice?? Čekala su tebe da ih spomeneš Sovereign je dao samo par primjera, pa se nadoveži A i ta koja si naveo baš i nisu Trek pića, nego obična ljudska....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 02 vel, 2009 4:17 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dok se konzumiraju u treku, onda su trek pića, i treba napraviti anketu sa svim spomenutim tekućinama za uživanje.
| pon 02 vel, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
I voda se spominje u Treku....  ... i čajevi i sokovi i vina i konjaci i sve ostalo.... jedino nije bilo brand pića tipa Cocacola (samo su se gazirani sokovi pominjali)  Tako da bi se onda skoro svako piće iz RLa moglo staviti u anketu o trek pićima.
|
| pon 02 vel, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
pa onda stavi 
| pon 02 vel, 2009 5:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
BrickTop je napisao/la: pa onda stavi  Ja sam protiv "običnih" pića u anketama, i prepustiti ću sovereignu da ako želi, po prvi puta i on otvori antetu (ukoliko već nije samo ja nisam primjetio taj topic  )
|
| pon 02 vel, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Koje vam je najbolje Star Trek piće?
Evo mala anketa o omiljenim Star Trek pićima Pri tom ne mislim na pića koja postoje u normalnom životu (tipa Earl Gray tea, Black Coffee, Jack Daniels, jager, vodka, sok od naranče, višnje...) Ako ga nema na popisu napisati u postu koje 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 02 vel, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Overlord
|
 Re: Koje vam je najbolje Star Trek piće?
Evo ja sam već glasao za svoje omiljeno Trek piće - Cardassian Kanar To preporučam i ostalima 

|
| pon 02 vel, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisam osobvno probao ni jedno... ...no volio bi probati Vulkanski čaj... pa je on dobio moj glas...
| pon 02 vel, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mislim da bi prvo trebala probati heheAli romulansko pivo mi zvuči onako zanimljivo, posebno kad je zabranjeno, a svi ga piju. 
|
| pon 02 vel, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ka šta sam reka, Romulan ale. Baš je nekako fancy. 

|
| pon 02 vel, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Beverlyn lijek.... to sam pio kao mali i predobro je... jos kad se umijesa malo kakaa...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 03 vel, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|