|
Sada je: čet 17 ruj, 2026 9:12 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
3x19 - Through the Looking Glass
3x19 - Through the Looking Glass
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: 3x19 - Through the Looking Glass
Shadowmaster je napisao/la: Jel itko primjetio da Terranski logo nema mac probijen kroz zemlju? Kao što je Ternek rekao, nemaju proboden mač jer je carstvo palo. A mislim da to moraju nositi da ih se odmah prepozna kao "prljave Terrane" koji u mirror univ. baš i nemaju dobar imidž - nekada su bili okorjeli okupatori, a sada su robovi onih koje su nekada tlačili...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 sij, 2009 9:23 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Malo mučna epizoda. Vidiš nekoga koga si volio cijeli život, ali to zapravo nije on. Ne čini li takvo iskustvo gubitak još gorim? Baš i ne volim paralelni svemir. Premračan je i osjeća se beznađe, imam osjećaj da gledam pokojnike kako se trude iskopati svoj grob i izaći među žive, ali ne uspijevaju.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 21 sij, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Točkica je napisao/la: imam osjećaj da gledam pokojnike kako se trude iskopati svoj grob i izaći među žive, ali ne uspijevaju. Zakon usporedba! Meni osobno je zbog tih nabrojanih stvari mirror toliko dobar - totalna suprotnost Trek svijetu. A i epizode su totalnio pomaknute, radnja, scenografija.... sve  (vjerovali ili ne, slučajno dok sam pisao poruku, na random mi krenula pjesma iz Ent: In the mirror, darkly  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 sij, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Jel itko primjetio da Terranski logo nema mac probijen kroz zemlju? To je vjerojatno zato što je Terransko carstvo srušeno, sad su ostali samo terranski robovi i freedom fightersi. Originalni logo, dok je Carstvo još postojalo, ima mač.  čak je i Ent imao dobar logo...  ...epizodi dajem 7... boje je nego prošli put... ...quark ne odustaje od borbi voluharica, i svu krivnju prabaci na Morna... LOL Miles tj. Smješko otme Siska i uvuće ga u s one strane zrcala... Sisko negoduje, ali ipak pristane biti zamjenski šef terana...
...aaa Rom je izdajica... to nisam očekivao...
...Sisko je dobro iskoristio naklonost mutave upraviteljice... ...te uskoro in i smješko naprave pobunu...
LoL Sisko je sredio samouništenje postaje programom koji im je zadao glavobolje u normalnom svemiru...
...plan uspije , oni bježe... i sve pet... ...ali Jennifer na kraju prokuži da Sisko nije njezin Sisko... 
| čet 22 sij, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|