|
Sada je: sub 19 ruj, 2026 12:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: 3x09 - Defiant
dašo je napisao/la: neutrine su ispuštali... koliko mi se čini.... pa da...mislim da Defiant ima stalnih problema s tim ispuštanjem neutrina kad je cloakan...experti za Defiant molim komentirajte 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 06 sij, 2009 7:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
El Zvonko je napisao/la: dašo je napisao/la: neutrine su ispuštali... koliko mi se čini.... pa da...mislim da Defiant ima stalnih problema s tim ispuštanjem neutrina kad je cloakan...experti za Defiant molim komentirajte  Ne. Problem je bio ovaj koji je Ant naveo, dakle Kirina sabotaža. Inače, u normalnim uvjetima, Defiant ima problema pod cloakom i može ga se detektirati pri brzinama većima od warpa 6. Zato su ga Jem'Hadari i provalili u epki "The search", dok još flotaši ni sami to nisu znali.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 06 sij, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dobra je epka. Ipak je legenda Will, ovaj Thomas bio tu.  Kad sam čuo njegov glas i vidio njegov smješak... odmah me uhvatila TNG nostalgija. Fora su iskoristili Thomasa da otme Defiant pošto je indentičan Willu. Samo mi je žao kako je na kraju završio, a bio je u pravu. Slažem se sa captainom da epka malo podsjeća na Wounded, poprilično ista priča. I meni bilo malo čudno što se Thomas ljuti na Milesa, ali slažem se sa Antom i bobom, to je tako da ga se riješi kako ga ovaj ne bi skužio, a opravdanje je vjerojatno odlazak sa Enterprisea. Zašto je Kira na kraju zapovijedila da krenu prema Federaciji?

|
| sri 07 sij, 2009 1:48 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Rapavi je napisao/la: Zašto je Kira na kraju zapovijedila da krenu prema Federaciji? pa dogovor je bio da ih se preda Fedsima, jer su, kao, federacijski građani, a Defiant je starfleet brod. a uz to, da sam na njenom mjestu, ja bih se isto rađe najprije dokopao federacijskog prostora a onda laganini i bez briga otisao do DS9a. (nikad neznas kad bi se kardasi mogli predomisliti)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 07 sij, 2009 2:11 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Istinu zboriš, ali meni bi nekako bilo logičnije da su krenuli prema DS9, al nije ni tolko bitno. 

|
| sri 07 sij, 2009 2:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Tek danas skinio s interneta i pogledo ,kad su reprize ? Bas mi cudna stvar koliko je Defiant mali ,nasprem onoga Kard . vojnog broda ?
| sub 10 sij, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
4 od 1 je napisao/la: Tek danas skinio s interneta i pogledo ,kad su reprize ? Bas mi cudna stvar koliko je Defiant mali ,nasprem onoga Kard . vojnog broda ? ...bojim se da nema repriza... ...da, pregledao program i nema... ...mislim budala!! ...u 1:07 u subotu je odjava programa... ...pa mogli su staviti reprize, niš ih ne košta....
| sub 10 sij, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
10 "Tough little ship" (Thomas Riker) Bolje smo se upoznali sa Obsidian orderom i načinom kako funkcionira Kardasija očenito... Rijedak prizor - Kira i riker u istom kadru,,, Kako je samo u trenu šarmirao Kiru....  ovaj puta za promjenu nekog poznatog  Drugi su već spomenuli legendarne scene sa Dukatom i večinu zanimljivosti... I meni se čini da je Riker bio bezobrazan prema O'Brianu baš da ga se riješi, da ga ne prokuže da je on Thomas. Možda kraj i mogao biti bolji, ali nema veze, bar je u nekakvom federacijskom duhu. S obzirom da je Captain već postao najbolji, evo još jedan meni zanimljiv citat: Citat: KIRA: You have one of the most powerful ships in this quadrant under your command. Why aren't you out destroying every Cardassian outpost along the border? RIKER: Because the stakes here are far greater than border outposts. KIRA: Not for the Maquis there're not. Maquis are a group of terrorists and all terrorists care about is destroying their enemy. I know... because I was a terrorist. And if I had this ship in those days, I would've destroyed Deep Space Nine... I would've hit the Cardassians so hard that they would have screamed for peace... but I wouldn't have gone flying off into the heart of Cardassia on some wild goose chase. RIKER: Maybe we're just different kinds of terrorists. KIRA: No, you're trying to be a hero... and terrorists don't get to be heroes. Da li mislite da bi se u današnje vrijeme tako nešto moglo snimiti za TV - da pozitivci (ili barem jedan od glavnih likova - Kira, ako već ne i T.Riker) tako slobodno izjave da su bili teroristi, i sve što uz to ide...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 12 sij, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|