| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 FERENGIJSKA PRAVILA STJECANJA
koje vam je najbolje pravilo???
meni:47. Never trust anyone whose suit is nicer than your own. Ne vjeruj onome tko ima ljepše odijelo od tvog.
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| uto 07 lis, 2008 11:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Ferengi Rules Of Acquisition
Meni je isto kao i Bobi najbolje ono "No good deed ever goes unpunished" (i meni se to puno puta dogadjalo), a ostalih 9 od moje top 10 liste bi bilo:
- A deal is a deal ...until a better one comes along - It never hurts to suck up to the boss - The bigger the smile, the sharper the knife - Free advice is seldom cheap - Keep your lies consistent - Every once in a while declare peace. It confuses the hell out of your enemies - Know your enemies...but do business with them always - Sometimes the only thing more dangerous than a question is an answer - Deep down everyone's a Ferengi
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 lis, 2008 12:56 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ovo se zadnje odnosi na nase saborske zastupnike 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 07 lis, 2008 1:00 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
captain je napisao/la: Ovo se zadnje odnosi na nase saborske zastupnike  a ja sam mislio da se na naše saborske zastupnike odnosi ovo: "Keep your lies consistent." 
| uto 07 lis, 2008 1:11 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Moze i to 
|
| uto 07 lis, 2008 1:18 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
ili ovo: "Sometimes the only thing more dangerous than a question is an answer." (ali ovo se odnosi samo na Kirina) 
| uto 07 lis, 2008 1:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo i nekih novih pravila koje je uveo Veliki Nagus prije svoje mirovine... 1. Ako žele da im vratiš novac, vrati im ga. 10. Pohlepa je mrtva. 21. Nemoj stavljati zaradu ispred prijateljstva. 22. Latinum blijedi, obitelj je vječna. 23. Novac ne može zamijeniti dostojanstvo. 285. Dobro djelo je nagrada sama po sebi.
| uto 04 kol, 2009 12:41 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ova jos i imaju smisla , socijalna su 
|
| uto 04 kol, 2009 3:06 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
captain je napisao/la: Ova jos i imaju smisla , socijalna su  Možda ih i Rom kao nagus pokuša uvesti u sustav  ....
|
| uto 04 kol, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa ne možda nego su ona već u sustavu... ...da je quark postao Nagus, on bi sve vratio na staro... ...ovako Rom nastavlja samo Zeekovu politiku...na koju je uvelika utjecala njihova majka...
| čet 06 kol, 2009 12:42 pm |
|
 |
|